Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Διάλογοι μεγάλων πολιτικών ανδρών! Βαγγέλης σε Προκόπη: «Αντί να γλείφεις τον Χατζηνικολάου, γλείψε εμένα»


Νέα ήθη  και  έθιμα στο Ελληνικό κοινοβούλιο!!! 
Η μπας κι ίδιο @@@@@@@@@λο ήταν πάντα απλά δεν το μάθαινε ο κόσμος επειδή δεν είχε ίντερνετ;
ΡΙΚΗ

Ένα… συγκλονιστικό τετ-α-τετ εκτυλίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια ψήφισης της άρσης ασυλίας της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, όταν ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συνάντησε τον Προκόπη Παυλόπουλο και του «παραπονέθηκε» που βγήκε στο ραδιόφωνο του κ. Νίκου Χατζηνικολάου.

Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι ο διάλογος έχει δύο «βερσιόν». Η κατά Παυλόπουλο μαρτυρία είναι η πιο «ελαφριά», κατά αρκετούς όμως βουλευτές, που ήταν παρόντες, «ακούστηκαν απίστευτα “γαλλικά” από τον κ. Μεϊμαράκη»

Η εκδοχή, σύμφωνα με τον κ. Παυλόπουλο, έχει ως εξής:

Μειμαράκης: Γιατί ρε Προκόπη πήγες το πρωί στον Χατζηνικολάου και τον έγλειφες;

Παυλόπουλος: Που το κατάλαβες ρε Βαγγέλη;

Μεϊμαράκης: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για το εκρηκτικό του χαρακτήρα μου;

Παυλόπουλος: Αυτό κατάλαβες;

Μειμαράκης: Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντί μου.

Παυλόπουλος: Εγώ δεν γλείφω τον Χατζηνικολάου, άρα δεν με αφορά.

Όμως, αρκετοί βουλευτές που ήταν παρόντες στην στιχομυθία, έλεγαν ότι ο πρόεδρος της Βουλής χρησιμοποίησε και ορισμένα «γαλλικά», λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Από το να γλείφεις τον π...... του Χατζηνικολάου, γλείψε τον δικό μου! Είναι πιο ωραίος»!

ΠΗΓΗ

Συνέντευξη στον Βαξεβάνη: "Εγώ είμαι ο Γέρων Παστίτσιος"!!! (Ο Βαξεβάνης νομίζει πως ο δημοσιογράφος είναι δικηγόρος και υποβολέας...)


Δεν υπήρξα ποτέ μου θρησκευόμενο άτομο, τουλάχιστον με την στενή έννοια κάποιων φανατισμένων ένθεν και ένθεν...προτιμώ να αφήνω τον καθένα να ανακαλύπει μόνος του τον Θεό που υπάρχει μέσα του, γιατί το  μόνο σίγουρο είναι ότι ένας Θεός και ένας διάβολος υπάρχει στον καθένα μας.
Από εκεί όμως ως εκεί, το να διακωμωδώ δηλαδή την πίστη του άλλου, με την βοήθεια της οποίας πιθανόν να έχει ξεπεράσει δυσκολίες και δυσκολίες, έχει διαφορά όσο η μέρα από την νύχτα.
Και τι θες να μας πεις τώρα ρε καλόπαιδο, πως έκανες πλακούλα;  Δεν είχες κάποια άλλη δουλειά να κάνεις εκείνη την ώρα όπως π.χ να προμηθευτείς μερικά προφυλακτικά και να πας να.....;;;;;;
Αναρωτιέμαι όμως βρε αριστερούληδες, γιατί αλήθεια το μάτι σας βλέπει πάντα μόνο απο τη μια πλευρά;
ΡΙΚΗ 



Συνέντευξη στον κατηγορούμενο για βλασφημία και εξύβριση Γιώργο Λοΐζο παίρνει το "κουτί της Πανδώρας" του Κώστα Βαξεβάνη.
Για την ακρίβεια αυτό το πράγμα δεν είναι συνέντευξη αλλά...παρουσίαση - προώθηση. Ο Βαξεβάνης όχι μόνο συμφωνεί σε όλα (και το δείχνει) με τον "παστίτσιο" αλλά πολλές φορές φεύγει μπροστά από αυτόν κι εκείνος απλά ακολουθεί.

Κάπου θυμίζει τα τελεμάρκετινκ με τους "δημοσιογράφους" που παθαίνουν πλάκα με το "σούπερ-προϊόν"!

Πέρα από αυτό ο τυπάκος φαίνεται ότι έχει χεστεί και σαν καλός αριστερούλης - ψευτοεπαναστάτης, το παίζει θύμα διώξεων και αποποιείται τα όσα έλεγε. Ο μάγκας-τσαμπουκάς έχει δώσει τη θέση του σε ένα δαρμένο παιδάκι...

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει:

Σε κάποιο σημείο πετάει το εξής σχετικά με τις προφητείες: "Μιλάει για επεκτατικούς πολέμους". Προφανώς εννοεί την απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης την οποία προβλέπουν...
Από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε τι είναι...

Που έχει δίκιο:

Μιλάει πολύ σωστά για την εκμετάλλευση από πολλούς του γέροντα Παϊσίου καθώς και για την διασπορά ψευδών προφητειών και θαυμάτων. Μιλάει επίσης για θρησκευτικές παρωπίδες και για καναπεδάκηδες που περιμένουν να σωθεί η χώρα από κάποιο θαύμα χωρίς οι ίδιοι να κουνήσουν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι...


Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν όμως (και πρέπει να τονιστεί αυτό) δεν αφορούν στην ουσία των λεγομένων του, ούτε στο τι πιστεύει. Αφορούν στον τρόπο. Ούτε εγώ είμαι χριστιανός και πιστεύω στο "Συν Αθηνά και χείρα κίνει". Αν δεν κάνεις κάτι εσύ, δεν γίνεται κανένα θαύμα, αν δεν βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα, δεν βγαίνει μόνο του. Το θέμα όμως είναι κι ο τρόπος που λες κάτι.


Το να γελοιοποιείς έναν νεκρό δεν προσφέρει κάτι στα επιχειρήματα σου. Δείχνει μόνο το πόσο κομπλεξικός και μικρόψυχος είσαι...


Αλήθεια κύριε Βαξεβάνη και κύριε Λοΐζο, πότε θα πείτε δημόσια την άποψη σας για το ισλάμ και τον....Μωάμεθ; Ή εκεί δεν σας παίρνει;;;
ΥΓ. Για την τον εβραϊσμό, δεν μπαίνω καν στον κόπο να ρωτήσω...


ΠΗΓΗ