Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Χούντα με φερετζέ .




Εχω μια θλίψηηηηηηηηηηηηη.....και μια απορια συναμα....


Γιατι ε;;;;;;
 Θα σας πω αμεσως:
Γιατι μετά λύπης μου διαπίστωσα την παντελη σχεδόν έλλειψη συμμετοχής στο προηγουμενο θέμα μου  http://logo-texnia.blogspot.com/2011/01/blog-post.html ακόμα και απο ανθρώπους που λίγο ως πολυ ήμουν σχεδόν σίγουρη πως θα επαιρναν μια πιο  άμεση θεση σ’ αυτο το τεράστιο πρόβλήμα που μαστιζει τα τελευταια χρόνια τον τόπο μας.
Βεβαια, και με το δικιο του ο καθένας μπορει να μου πει, «ας λειπει απ το σπιτι μου κι ας ειν’ και στ’ αδελφου μου μωρε Ρίκη.....τι με νοιαζει εμενα τωρααααααααααα»
Ναι σωστα, ειναι κι αυτο μια άποψη, την οποια ομως την αντικρουει αμέσως μια αλλη αποψη που λέει πως  οταν «γροικας χτύπους στα Χανια,  ’νημενε κι επά  κοντα....»
Το κακο δυστυχως πλησιάζει πολυ ευκολα την πόρτα μας συν―άνθρωποι...
Και πρέπει να νιωθουμε τυχεροι, που αν μη τι άλλο εχουμε τουλάχιστον αυτον εδω τον χώρο ελευθερο―οσο γινετε βεβαια μπρος στο  φασιστικο καθεστώς που μας επέβαλλαν―για να μπορουμε να αντιδρούμε απέναντι στα κακως κείμενα που μας πνιγουν.
Γι αυτο λοιπον, εγω προσωπικα, θεωρω πως ετουτον εδω το χώρο, δεν  πρεπει να τον χρησιμοποιουμε , για ενα μεγάλο διαστημα τουλάχιστον― για ανοητες αναρτησουλες.
Καλές ειναι κι αυτες, δεν λεω, ωστόσο το διαδίκτυο ΤΩΡΑ οφείλει μονο να  ξεσκεπάζει  την διαφθορά  του πολιτικου μας συστήματος...
Οφειλει μονο να αποδείξει οτι δεν ειμαστε λαός εν σκότει αλλα ενεργοι και δυναμικοι πολιτες που δεν ανεχόμαστε αλλο την χουντα της καθε ειδους τρομακρατιας.
Γιατι, δεν ξερω αν το εχετε προσέξει εσείς...εγω πάντως, αν κι ημουν μικρη την περιοδο της  χουντας του Παπαδόπουλου και δεν θυμαμαι πολλα πράγματα, εν τουτοις δεν μπορω να μην αισθανθω οτι ζω σήμερα καπου στα βαθη του Αφιον Καραχισαρ.
Κι αφου, κατά κοινη αποδοχη, η κάθε είδους ελληνικη πρόοδος, σταματησε εδω και 35 χρόνια, μετα την κατέρρευση της χουντας του Παπαδοπουλου δηλαδη,κι εδω συνισταται η απορια μου και παρακαλω οποιος μπορει να μου την επιλυσει―αναρωτιέμαι μήπως θα ηταν καλυτερα να έχουμε μια χουντα ξεσκέπαστη αντι για μια χουντα με φερετζε όπως εχουμε τώρα;

Ξυπνείστε αδελφιααααααααααααα

Κι αν δεν θελετε για εσας, ξυπνείστε για τα παιδια σας