Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή λαού, κυλάει πάνω από τα χωράφια, ποιος τη σταματάει….



Ενώνω την φωνή μου με την φωνή του μεγάλου "προφήτη"  Χ.Κ και φωνάζω με όλη την δύναμη της ψυχής μου μαζί του:
Κουρέλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες δοσίλογοι, θα έρθει η ώρα σας....
ΡΙΚΗ




O νέος Τσιριμώκος, ο Φώτης Κουρέλης, αυτό το γλοιώδες υποκείμενο, αυτός ο εμετικός αριστεροδεξιοφασίστας εκτόξευε τις συνήθεις «παπαριές» του από το βήμα της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας μάλιστα ότι θα στηρίξει το επερχόμενο πακέτο μέτρων της κυβέρνησης του γερμανοδωσίλογου Α. Κομανέτση... Και ούτε ένας «αριστερός» δε σηκώθηκε από κάτω να του πει, μα τι είναι αυτά που μας λες ρε μαλάκα;
Να μου ζήσετε ρε αριστερά παλικάρια της φακής...
Ξεφτίλες είστε ρε, ξεφτίλες... Αξιολύπητοι ξευτίλες....
Ξεπεράσατε κατά παρασάγγες τα όρια της προδοσίας. Να είστε, όμως, βέβαιοι ότι ο λαός που σας θεωρεί συνυπεύθυνους για την κατάντια της πατρίδας και την εξαθλίωσή του, δε θα σας αναγνωρίσει κανένα απολύτως ελαφρυντικό όταν κληθείτε να απολογηθείτε για τα εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού που ανεχθήκατε και υποθάλψατε...

Όταν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς;






Παρακολουθούσα τις δηλώσεις Σαμαρά ,για την επικείμενη επίσκεψη της Μέρκελ στην χώρα μας ,τα όσα έλεγε χαρακτηριστικά και σκεφτόμουν…«δεν μπορεί..ή μας δουλεύει ..ή μας δουλεύει…ένα από τα δύο συμβαίνει»!!!

Σε μία χώρα υπό διάλυση,να ακούς τον πρωθυπουργό της να σου λέει διάφορα του στυλ :

« Απατώνται όσοι νομίζουν ότι η χώρα θα γίνει ξέφραγο αμπέλι…… θα την υποδεχτούμε όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη μιας μεγάλης δύναμης και μια φίλης χώρας, όπως είναι η Γερμανία»…Είναι κωμικοτραγικό;; Στην καλλίτερη περίπτωση.

Τέτοια κάνει,τα λέει απότομα.. ζαλίζομαι κι αρχίζω τις ερωτἠσεις!!

Φίλη χώρα η Γερμανία;

Η εχθρική πως θα ήταν ;;

Τι να πίνει άραγε και τον κάνει τόσο χαρούμενο;;

Εμάς γιατί δεν μας δίνει λιγάκι;;

Όταν λες Αντώνη,να την υποδεχτούμε όπως αρμόζει σε ηγέτη φίλης χώρας….εννοείς να είμαστε τόσο φιλικοί, όσο μας φέρθηκαν αυτοί οσάκις είχαμε την χαρά να τους «φιλοξενήσουμε»στην χώρα μας;;

Γιατί αν είναι για τόσο…συμφωνώ!



Να ανταποδώσουμε στους Γερμανούς,την φιλία που μας έχουν δείξει κατά καιρούς!!


Σαμαράς: “Να υποδεχτούμε την κ. Μέρκελ όπως της αρμόζει”



“Δεν θα πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού“, ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς στις πρώτες δηλώσεις του μετά την επιστροφή του από το Παρίσι.


“Απατώνται όσοι νομίζουν ότι η χώρα θα γίνει ξέφραγο αμπέλι. Λυπάμαι για όσους ρίχνουν λάδι στη φωτιά. δεν αποπροσανατολιζόμαστε θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το καλό του λαού“.

Στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ, απάντησε χαρακτηριστικά:

“Είναι πολύ θετική η επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ. Δέχτηκε την πρόσκληση μου να έρθει και θα την υποδεχτούμε όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη μιας μεγάλης δύναμης και μια φίλης χώρας, όπως είναι η Γερμανία”.

Υπενθυμίζεται ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ θα επισκεφθεί την Τρίτη την Αθήνα για να συναντηθεί με τον ομόλογό της Αντώνη Σαμαρά και δήλωσε ότι υποστηρίζει την “πιο σθεναρή μεταρρυθμιστική προσπάθεια” την οποία καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ.

Θα πρόκειται για μια “επίσκεψη εργασίας” στην διάρκεια της οποίας τα κύρια θέματα συζήτησης θα είναι “η κατάσταση στην Ελλάδα, η κατάσταση στην Ευρωζώνη, διεθνή θέματα και οι διμερείς σχέσεις των δύο χωρών”, είπε ο Ζάιμπερτ στην διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων σήμερα.

“Το μήνυμα το οποίο η Γερμανία θέλει να μεταδώσει στην Ελλάδα είναι αυτό που η καγκελάριος πάντοτε μετέφερε, ειδικά όταν ο κ. Σαμαράς είχε έλθει στο Βερολίνο, δηλαδή: θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα και την σταθεροποίηση στην Ευρωζώνη”, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας.

“Διαπιστώνουμε ότι υπό την κυβέρνηση Σαμαρά γίνεται μια πιο σθεναρή μεταρρυθμιστική προσπάθεια και υποστηρίζουμε την συνέχισή της”, είπε ακόμη ο Ζάιμπερτ.