Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Σκουπίδια με αστραφτερό σελοφάν πολυτελείας.


Της Ρίκης Ματαλλιωτάκη
Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει βρεθεί λέει ακόμα δικηγόρος να υπερασπίσει το κτήνος της Ξάνθης για τον αποτρόπαιο θάνατο που έδωσε στην αδικοχαμένη Ζωή.Του βρήκα εγώ λοιπόν και δύο συνήγορους μάλιστα, που ούτε καν στο όνειρο του δεν φαντάζονταν.
Μπροστά τους δεν πιάνει μία η δικηγόρος απο την Μύκονο που αμισθί κιόλας ανέλαβε την υπεράσπιση του έτερου αλλοδαπου κτήνους της Πάρου, με την γνωστή υπόθεση της άτυχης 15χρονης Μυρτούς. 
Και μάλιστα τώρα που το σκέφτομαι, δύο οι κατηγορούμενοι, δύο και οι συνήγοροι, ας αναλάβει ο καθένας έκαστον.



Αλήθεια αν όλα όσα είπατε εσείς τα έλεγα εγώ η καμία, ο άλλος ο κανένας, θα τυγχάναμε άραγε της ίδιας μεταχείρισης με την δική σας, που μετέτρεψε  τα σκ@@α που ξεράσατε μέσα απο το στόμα σας  απλώς σαν αστειάκια άνευ ουσίας κι άλλο ουδέν;Διότι πως να το κάνουμε, όταν κοτζαμάν Κρατική Τηλεόραση φιλοξενεί τα εγκώμια περί βιασμού ενός Τσόκλη -«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός από την κοπέλα που προκαλεί. Τη βία τη ζητά η ίδια. Θέλει να τη βιάσουν. Γιατί να κλείνουν στη φυλακή τον βιαστή κι όχι την κοπέλα; Αφού η φύση τον σπρώχνει να "επιτεθεί". Δεν είναι ωραίο πράγμα η επίθεση;» τι να σου κάνει και ο μανάβης, τι να σου κάνει κι ο Πακιστανός...
Όταν δίνεται βήμα απο μια Έλλη Στάη σε ένα αριστερό "διανοούμενος"¨όπως ο Κουμανταρέας να ξεστομίσει μέσα απο την εκπομπή της πως "υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει ο βιασμός" ε τότε λοιπόν γιατι να μη δώσουν βήμα τα καρακιτσαριά στο δράκο της Ξάνθης να πει ότι "η Ζωή έκανε μαζί του ότι έκανε με την θέληση της;
Αλλά να θέσω κι εγώ τώρα με την σειρά μου μια ερώτηση σε όλα ετούτα τα σκουπίδια, τα προφυλαγμένα καλά κάτω απο το σελοφάν πολυτελείας :
Κύριε Κουμανταρέα αν δεν κάνω λάθος στην συγκεκριμένη εκπομπή πήγατε για να καταδικάσετε την βία, την κάθε είδους βία, και όχι αυτήν που αφορά προσωπικά εσάς και τους οικείους σας.
Αν τα λόγια σας έβγαιναν απο το στόμα ενός Χρυσαυγίτη ποια θα ήταν αλήθεια η αντίδραση σας;
Αν στην θέση της Ζωής, ή της Μυρτώς ήταν η κόρη σας, η μάνα σας, η αδελφή σας, ποια θα ήταν αλήθεια η αντίδραση σας;
Δεν είναι αναρχικές οι απόψεις σας κ Τσόκλη, κι αν ήμουν στην θέση της κόρης σας θα ντρεπόμουν να ξαναβγώ έξω από το σπίτι μου και όχι να προσπαθώ να καλύψω τις κτηνώδεις ορέξεις σας υπενθυμίζοντας τις καλλιτεχνικές σας επιδόσεις και την "προσφορά σας" στην τέχνη.
Τι να την κάνεις την "προσφορά" στην τέχνη κ Τσόκλη; όταν τα χέρια που τα δημιουργούν βρωμάνε;
Δεν είναι ο έρωτας επίθεση κ Τσόκλη ούτε και το απ΄αυτό σας θα ανυψωθεί με τον βιασμό...
Τι να τα κάνεις τα βραβευμένα βιβλία κ Κουμανταρέα όταν η ψυχή αυτουνού που τα γράφει θυμίζει απόπατο;
Γιατί φοβάστε για την είσοδο της Χ Α στη Βουλή κ Κουμανταρέα και δεν φοβάστε για τις ίδιες τις απόψεις σας;
Κι ολοι εσείς που τους ανέχεστε γιατί παριστάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε;
Ποια η διαφορά τούτων των 'κυριών" απο τα κτήνη της Πάρου, της Ξάνθης κι όλων των υπολοίπων ομοίων τους;
Γιατί τους δίνετε βήμα; Για να δώσουν με την σειρά τους το παράδειγμα σε κάθε άρρωστο που αρπάζει τις απόψεις τους και τις κάνει σημαία;
Γιατί μετράτε με δυο μέτρα και με δυο σταθμά κύριοι;;;;;;;;;;;;;;;
Σας εύχομαι ειλικρινά να υποστείτε κάτι όμοιο κυρίες και κύριοι γιατί μόνο τότε ίσως υπάρξει περίπτωση να αναθεωρήσετε.