Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ινδία: Μια απο τις χώρες των μεγάλων αντιθέσεων. Ινδικός γάμος υπερπαραγωγή στην Μύκονο: Κόστισε 1.000.000 ευρώ.-(φωτογραφίες+βίντεο)

Τι να πεις...πιθανόν έτσι να ειναι απο κατασκευής του ο κόσμος και να μην φτιάξει ποτε...
ΡΙΚΗ



500 καλεσμένοι, 5.000 σπασμένα πιάτα, 15 Ινδοί μάγειρες και εκατοντάδες στολισμένα γαϊδουράκια ήταν ο τελικός απολογισμός του γάμου του επιχειρηματία από το Ντουμπάι Σαγκάρ Σεγουακραμάνι και της Φάρα Μέχτα (κόρης ενός από τους ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου εκδοτικού συγκροτήματος της Ινδίας) που έλαβε χώρα στην Μύκονο.


Το αφάν γκατέ της καλής κοινωνίας της Ινδίας κατέφθασε τις τελευταίες τρεις μέρες στην Μύκονο, είτε με ιδιωτικό αεροπλάνο (οι περισσότεροι) είτε με τσάρτερ (οι υπόλοιποι), με στόχο να λάβει μέρος σε μια γαμήλια τελετή που θα τους έμενε αξέχαστη.




Πιστή στην ινδική παράδοση που θέλει τους γάμους να αποτελούν υπερ-παραγωγή, οι οικογένειες των δυο νεόνυμφων φρόντισαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.





Ξεκινώντας από το στολισμένο με γιρλάντες και λευκές ορχιδέες Nammos όπου έγινε το pre-wedding party. Και συνεχίζοντας με τα στολισμένα στα χρώματα της Ελλάδας (μπλέ και λευκό) γαϊδουράκια που έφερναν τους 500 συνολικά καλεσμένους στο χώρο της γαμήλιας τελευτής.




Το γαμήλιο party έλαβε χώρα στην παραλία Cavo Paradiso με τους 15 Ινδούς μάγειρες να έχουν ετοιμάσει ένα πραγματικά λουκούλλειο γεύμα και την Moet να ρέει άφθονη.


Όλα αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα που τονίζει επίσης το πόσο λαμπερή ήταν η νύφη, δίπλα στην οποία ήταν πάντα ένας σωματοφύλακας για να προστατεύει τα πανάκριβα μπριγιάν που φορούσε.


Καθώς επίσης και το χάιλάιτ της βραδιάς που δεν ήταν άλλο από την live εμφάνιση των αγαπημένων στο ελληνικό κοινό Gipsy Kings.


Συνολικά ο γάμος κράτησε 4 μέρες και κόστισε περίπου 1.000.000 ευρώ.



Η Γαλλία απαγορεύει τη χρήση των λέξεων "μητέρα" και "πατέρας" σε επίσημα έγγραφα και προετοιμάζει το έδαφος για "γάμους" μεταξύ ομοφιλοφίλων

Ο Χριστός κι η μάνα τους πια.. έλεος!
Απαγόρευσαν την λέξη πατρίδα, απαγόρευσαν τα σύνορα, μας έβαλαν όλους μέσα σ'  ένα μαντρί που λέγεται παγκοσμιοποίηση, πάνε τώρα να βάλουν χέρι και στην νομοτέλεια της φύσης που θέλει το μέγα θαύμα της γέννησης να γίνεται μόνο απο μια ΜΑΝΑ και ένα ΠΑΤΕΡΑ.
Μα επιτέλους, στο όνομα ποιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου καταργείς εμένα το δικαίωμα να ακούσω την πιο γλυκιά λέξη του κόσμου επειδή κάποιοι, ας μην επεκταθώ, τα χαρακτήρισαν ομοφοβικά;
Μήπως τελικά την ομοφοβία την έχουν εκείνοι που δεν μπορούν να δεχτούν τον εαυτό τους  ως έχει και το ότι ο δρόμος που επέλεξαν δεν μπορεί να αποκτήσει τέτοιους ρόλους;
Και στο κάτω κάτω με ποιο δικαίωμα παραχωρείτε βορά ένα παιδί να μεγαλώσει  έχοντας ως προσλάμβάνουσες δυο γυναίκες ή αντίστοιχα δυο άντρες για μάνα και πατέρα; Συγνώμη ως φροντιστές και φύλακες ήθελα να πω...
Ρεεεεεεεεεεεεεεε  την φύση δεν την πειράζεις, γιατί αν την πειράξεις μία εσύ, σε πειράζει στην συνέχεια εκατό αυτή, πάρτε το χαμπάρι.
ΡΙΚΗ



Η Γαλλία δρομολογεί την απαγόρευση της χρήσης των λέξεων "μητέρα" και "πατέρας" σε νομικά και άλλα δημόσια έγγραφα, στα πλαίσια της εφαρμογής του σχεδίου νομιμοποίησης των "γάμων" μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και της απονομής ίσων δικαιωμάτων στις υιοθεσίες, τόσο στα παραδοσιακά όσο και στα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια.


Σύμφωνα με την πρόταση, η οποία προωθείται επιθετικά και με γοργό ρυθμό από τον Γάλλο Πρόεδρο Francois Hollande, μεταξύ άλλων, ο όρος "γονείς" θα αντικαταστήσει τις λέξεις "μητέρα" και "πατέρα" σε τελετές γάμου, οι οποίες στο εξής δεν θα διαφέρουν, ανεξάρτητα από το εάν ο γάμος που τελείται είναι μεταξύ "παραδοσιακών" ζευγαριών ή ομοφυλοφίλων.


Σύμφωνα με το Christian Institute της Βρετανίας, μέσα στον Οκτώβριο πρόκειται να υποβληθεί ένα νομοσχέδιο για έγκριση στο υπουργικό συμβούλιο του Προέδρου Hollande, το οποίο θα ορίζει τον γάμο ως "σύζευξη δύο ανθρώπων, διαφορετικού ή του ίδιου φύλου".

Η Καθολική Εκκλησία της Γαλλίας έχει εκφράσει την έντονη αντίθεσή της στους "γάμους" μεταξύ ομοφυλοφίλων. Ο Καρδινάλιος Philippe Barbarin προειδοποίησε για τις ολέθριες συνέπειες που θα έχει αυτή η νέα πραγματικότητα που θα υπάρξει στη γαλλική κοινωνία. Ο Barbarin δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Free Christianity:


"Ο γάμος μεταξύ ομοφιλόφιλων θα σημάνει την πλήρη κατάρρευση της κοινωνίας. Θα μπορούσε να έχει αμέτρητες συνέπειες. Στη συνέχεια θα θέλουν να δημιουργήσουν ζευγάρια με τρία ή τέσσερα μέλη. Και μετά από αυτό, ίσως μια μέρα να πέσει και το ταμπού της αιμομιξίας".


Η Καθολική Εκκλησία της χώρας έχει δημοσιεύσει μια προσευχή που περιλαμβάνει την εξής παραίνεση:


"Τα παιδιά δεν θα πρέπει να υφίστανται τις συνέπειες των επιθυμιών και των συγκρούσεων των ενηλίκων, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από την αγάπη της μητέρας και του πατέρα τους".


Επιπλέον, ο Πάπας Βενέδικτος κάλεσε 30 Γάλλους επισκόπους στην Ιταλία, προκειμένου να τους ενθαρρύνει στον αγώνα της Καθολικής Εκκλησίας για την προστασία του θεσμού του γάμου. Ο Πάπας είπε στους ιεράρχες:"Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια πραγματική πρόκληση".

Εκπροσωπώντας τις απόψεις όσων επιθυμούν τη νομιμοποίηση των "γάμων" μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στη χώρα, χωρίς να ερωτηθούν οι πολίτες, η υπουργός Δικαιοσύνης της Γαλλίας,Christiane Taubira, (φωτο) έκανε την εξής αμφιλεγόμενη δήλωση:


"Ποιος είναι αυτός που τολμάει να προδικάσει ότι ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι είναι ικανό να μεγαλώσει ένα παιδί καλύτερα από ό,τι ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι, που θα εγγυάται καλύτερες συνθήκες για την ανάπτυξη του παιδιού";


Η Taubira ισχυρίστηκε ότι "αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι το συμφέρον του παιδιού είναι το πρώτιστο μέλημα της κυβέρνησης".


Ο Γάλλος επίσκοπος Dominique Rey ζήτησε από την κυβέρνησηνα επιτρέψει στους πολίτες της Γαλλίας να αποφασίσουν σχετικά με τον ορισμό της λέξεως "γάμος", όπως τον προτείνει η κυβέρνηση.


"Επιβάλλεται η διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος, το οποίο θα επιτρέψει μια ουσιαστική συζήτηση, έτσι ώστε να βεβαιωθούν οι πολίτες ότι η κυβέρνηση δεν πράττει τυφλά, ευρισκόμενη στο έλεος κάποιων λόμπυ", είπε. "Η πλειοψηφία του πληθυσμού συμφωνεί με την παραδοσιακή άποψη του γάμου".




Και επίσης:


Στην καναδική επαρχία της Νέας Σκωτίας το 2007, μετά από μια καταγγελία περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» από ομοφυλόφιλους, η επαρχιακή κυβέρνηση ενέκρινε ένα κανονισμό που επιτρέπει σε πιστοποιητικά γέννησης να καταχωρείται μια λεσβία "σύζυγος" της βιολογικής μητέρας ως ο «άλλος γονέας». Κατά το ίδιο έτος, η Γερουσία της πολιτείας της Καλιφόρνιας ενέκρινε νομοθεσία που αντικαθιστά τον «άνδρας και γυναίκα» με τον όρο «δύο πρόσωπα» σε όλες τις αναφορές της πολιτείας για το γάμο.


Αμέσως μετά την ψήφιση της νομοθεσίας του "γάμου" ατόμων του ιδίου φύλου στην Ισπανία, η κυβέρνηση διέταξε ότι οι όροι «μητέρα» και «πατέρας» επρόκειτο να αντικατασταθούν στα Κρατικά Μητρώα του Βιβλίου της Οικογένεια με τους τίτλους,«πρόγονος Α» και «πρόγονος Β».


Παρόμοιες δράσεις έχουν ληφθεί από τις κυβερνήσεις του Οντάριο και του Prince Edward Island (Νησί Πρίγκιπα Εδουάρδου), της αμερικανικής πολιτεία της Μασαχουσέτης και της αυστραλιανής πολιτείας της Βικτώριας.


Το Οντάριο απαγόρευσε τους όρους «μητέρα» και «πατέρας», καθώς και τους όρους "γυναίκα", "σύζυγος", "χήρα", και "χήρος" από όλα τα καταστατικά. Το 2005, στο Prince Edward Island, ​​η συντηρητική κυβέρνηση πρότεινε την τροποποίηση του νόμου που αφαιρεί όλες οι αναφορές σε συζύγους υπέρ ενός ουδέτερου κατά το φύλο "συζύγου".


Στη Σκωτία, το 2007, κατόπιν αιτήματος του ομοφυλοφιλικού λόμπι Stonewall, οι οι νοσοκόμες έμαθαν από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας ότι το «μητέρα» και «πατέρας» είναι«ομοφοβικά». Θα πρέπει να αντικατασταθούν με το "φροντιστές" ή "φύλακες". Οι όροι "σύζυγος", "σύζυγος" και "γάμος" θα πρέπει να αντικατασταθούν με τα «εταίροι» και «στενός φίλος».