Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ὁ πολιτισμὸς τοῦ πολυπολιτισμοῦ..










Aν σε φέρει η μαύρη σου η τύχη να συζητήσεις με έναν διεθνιστή αριστερό, εκτός από ηρεμιστικά που πρέπει να έχεις πάρει πιο πρίν, θα τον ακούσεις να σου λέει για τον κόσμο και δη την Ελλάδα που ονειρεύονται, τα εξής..


Θα σου πει πως είναι υπέρ της κατάργησης των συνόρων, γιατί είναι ανθρώπινα δημιουργήματα αυτά, γιατί όπως τα ….λουλούδια δεν έχουν σύνορα, έτσι και οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν!


Πως οι λαοί πρέπει να ζουν όλοι μαζί, (ανακατωμένος ο ερχόμενος που λέμε) μαύροι άσπροι-κίτρινοι κι ο ένας να δίνει τον πολιτισμό του στον άλλον κι όλοι μαζί ειρηνικά να πορεύομαστε στο μέλλον, μέχρι να δημιουργηθεί μια φυλή, ένα έθνος, μια ιστορία…κάτι που ονειρεύονται για τις γειτονιές της Ελλάδος!

Και ζήσαν αυτοί καλά, αλλά για εμάς…χλωμό το κόβω!


Θα τους αφιερώσω τα δύο παρακάτω άρθρα και τους εύχομαι να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά,ώστε να τα δουν στις γειτονιές τους να γίνονται μπρος στα μάτια τους και έτσι να γευτούν τα μάλα τον πολιτισμό των Πακιστανών και Αιγυπτίων και λοιπών πολιτισμένων λαών, που τὀσο μὀχθησαν να αποκτήσουν ως γείτονες ..

Να δω συντρόφισσες στο μέλλον, Πακιστανοί εν Ελλάδι,να ζητούν να εφαρμοστεί η Σαρία για εσάς και τις κόρες σας… να σκάσω στα γέλια και τι στον κόσμο!!




ΠΑΚΙΣΤΑΝ
Παιδοκτόνοι γονείς δολοφόνησαν με οξύ την κόρη τους επειδή… μιλούσε με αγόρι


Μία έφηβη η οποία φέρεται να είχε συναντηθεί με έναν νεαρό άνδρα χωρίς την συγκατάθεση των γονιών της, βρήκε φρικτόν θάνατο από τα χέρια των τελευταίων, οι οποίοι την περιέλουσαν με οξύ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία του τμήματος του Κασμίρ που ελέγχεται από το Πακιστάν.

Η αποτρόπαιη δολοφονία διαπράχθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο απομακρυσμένο διοικητικό διαμέρισμα Χόι Ράτα, σε απόσταση 140 χλμ. από την επαρχιακή πρωτεύουσα Μουζαφαραμπάντ, τόνισε ο αξιωματικός της αστυνομίας Ταχίρ Αγιούμπ.

Ο πατέρας του θύματος Μοχάμαντ Ζαφάρ ξυλοκόπησε το απόγευμα της Δευτέρας την 15χρονη κόρη του Άνβου Σα, λίγη ώρα αφού την αντιλήφθηκε να συζητάει με έναν νεαρό έξω από την πόρτα της οικογενειακής τους κατοικίας, προστίθεται στην αναφορά της αστυνομίας.

«Ο πατέρας άρχισε να την κτυπά, κατόπιν περιέλουσε το σώμα της με οξύ με τη βοήθεια της συζύγου του. Το κορίτσι υπέστη σοβαρά εγκαύματα, όμως οι γονείς περίμεναν ως την επόμενη ημέρα για να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε», τονίζει ο ίδιος αξιωματικός, προσθέτοντας πως ο θάνατος διαπιστώθηκε την Τετάρτη.

Η μεγαλύτερη αδελφή του θύματος επικοινώνησε με την αστυνομία λίγο μετά την ταφή του, ζητώντας να διεξαχθούν έρευνες. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς, οι οποίοι ομολόγησαν τη δολοφονία, υποστηρίζοντας πως «υποπτεύονταν πως η κόρη τους διατηρούσε δεσμό με ένα αγόρι».

Ο Δρ. Μοχάμαντ Τζαχανζίρ του δημοσίου νοσοκομείου Κότλι επιβεβαίωσε πως ο θάνατος της νεαρής Ανβού Σα οφείλεται σε εγκαύματα που προκλήθηκαν από οξύ: «όταν μεταφέρθηκε εδώ, ήδη βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, με εγκαύματα στο 70% του κορμιού της», πρόσθεσε.

Στις φτωχότερες και πιο απομονωμένες ζώνες του Πακιστάν, οι γυναίκες συχνά αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα ή είδος ανταλλαγής και δεν προστατεύονται από την αστυνομία. Συχνά, υπό την πίεση της οικογένειάς τους, αναγκάζονται να μην διαμαρτύρονται και να μην αποκαλύπτουν την κακομεταχείρισή της ώστε η οικογένεια να αποφύγει το στιγματισμό.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ


Αίγυπτος: Το νέο σύνταγμα νομιμοποιεί την κλειτοριδεκτομή!

Περίπου 200 διαδηλωτές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο του Καΐρου, ζητώντας…

να προστατευθούν τα δικαιώματα των γυναικών στο νέο Σύνταγμα της Αιγύπτου, καθώς οι διαρροές ορισμένων άρθρων του κειμένου, το οποίο βρίσκεται ακόμη υπό μελέτη, προκαλούν έντονες ανησυχίες στις γυναίκες.

Άνδρες και γυναίκες που μάχονται για τα δικαιώματα των γυναικών, συγκεντρώθηκαν έξω από την έδρα του Συμβουλίου της Σούρα, όπου συνεδριάζουν τα 100 μέλη της συνταγματικής εθνοσυνέλευσης.

Ιδιαίτερα ανησυχητικό για εκείνους θεωρείται το άρθρο 36 του νέου συντάγματος, το οποίο – σύμφωνα πάντα με τις διαρροές – νομιμοποιεί την κλειτοριδεκτομή, προβλέπει ότι η νόμιμη ηλικία γάμου θα πέσει κάτω από τα 18 έτη και, τέλος, περιορίζει τα δικαιώματα των γυναικών στην εκπαίδευση και την εργασία.

Δεν είναι λίγοι, πάντως, εκείνοι που έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους σχετικά με την αδιαφάνεια γύρω από τη σύνταξη του νέου συντάγματος. Ορισμένα, μάλιστα, αποσπάσματά του, τα οποία διέρρευσαν στον τοπικό Τύπο, αφήνουν να εννοηθεί ότι ισλαμιστές και «λαϊκοί» συγκρούονται για τη θέση που θα έχει η θρησκεία στο Σύνταγμα.

ΠΗΓΗhttp://filonoi.gr/o-politismos-toy-polypolitismou/