Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΓΑΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ;


Πόσα πτώματα θά βάλουν στίς σακοῦλες Δένδια;





Ποιές σακοῦλες; Αὐτὲς ποὺ διαβάζουμε πὼς παρέλαβαν στὴν ΓΑΔΑ. Ἤ δέν τίς παρέλαβαν Δένδια; Κι ἐάν ὄχι, τότε ποιό εἶναι τό θέμα πού ἔχει ἀνακύψει; Καί γιατί τό συζητᾶμε;
Γιατί δέν τό διαψεύδουν ἄμεσα οἱ ὑπεύθυνοι; Ἤ μήπως δέν θέλουν;

Τὴν παρακάτω πληροφορία τὴν διάβασα καὶ δὲν ἀναστατώθηκα διόλου!
Εἶναι κάτι ποὺ περιμένουμε ἐδῶ καὶ καιρό.
Μᾶς ἔχουν στήσει …καρτέρι, παρέα μὲ τοὺς ΛΑΘΡΟεποίκους, τὰ τσιράκια τοῦ Κωνσταντνίνου καὶ τοὺς ἀριστερούληδες τοῦ κ@λου, ποὺ θέλουν μὲ τὴν βία νὰ ἐγκαταστήσουν κυβέρνησιν τοῦ βουνοῦ!
Ἀπειλοῦν μὲ πηγάδες, μὲ ὁλοκαυτώματα καὶ μὲ ἐμφύλιο.

Καζάνι ποὺ βράζει ἡ χώρα…
Καὶ τώρα ποὺ φθάνουμε στὸ παρὰ πέντε, θὰ ἔχουμε καὶ τὰ τσιράκια τοῦ Σόρος μέσα στὰ πόδια μας.

200.000-300.000 σακοῦλες ἔχουν παραλάβει; Τί θα τίς κάνουν; Πόσους ἀπό ἐμάς θά περιέχουν; Ἀληθεύει ἤ ὄχι Δένδια; Καί τί κάνει ὁ στρατός Δένδια; Τόν ἔχετε στά σύνορα γιά νά ὑποδέχεται κι ἄλλους ΛΑΘΡΟεποίκους πού θά μᾶς καθαρίζουν; Ἔ Δένδια;
Θά ἀπαντήσῃς ἤ ὄχι;

Ξέρετε κάτι ἀγαπητοί φίλοι;
Ὅταν οἱ σακοῦλες πηγαίνουν στὴν ΓΑΔΑ, αὐτὸ σημαίνει πὼς τὰ γεγονότα θὰ εἶναι ἐντὸς τῆς χώρας, ὄχι συνοριακά!
Διότι σὲ ἄλλην περίπτωσιν θὰ τὶς παρελάμβανε ὁ στρατός.
Τώρα, τί ἀκριβῶς γνωρίζουν πού ἐμεῖς ἀγνοοῦμε; Ἔεε;;;

Ἔχουν φθάσει οἱ σακοῦλες ἤ ὄχι στήν ΓΑΔΑ;
Θά βρεθῇ κάποιος νά τό ξεκαθαρίσῃ;

Φιλονόη.

Υ.Γ. Νά ἐξοπλιζόμαστε Δένδια;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΓΑΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ;
Η ΓΑΔΑ ΑΠΑΝΤΑ: «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ…»!
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ Ο κ. ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ!
–ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ…ΤΑΜΠΛΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;


Η πληροφορία-φήμη, κυκλοφορεί εδώ και αρκετές ημέρες. Έχει φτάσει και σε κάποια δημοσιογραφικά γραφεία. Βγήκε μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Η ΓΑΔΑ έχει παραγγείλει και έχει παραλάβει από το εξωτερικό, χιλιάδες σακούλες, προορισμένες για…ανθρώπινα πτώματα»! Σοκ! Ο αριθμός σοκάρει ακόμη περισσότερο. Μιλάνε για 200.000 έως 300.000 σακούλες! Σακούλες που προορίζονται να τυλίξουν ανθρώπινα πτώματα!
Προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την πληροφορία, απευθυνόμενοι στην ίδια την ΓΑΔΑ και το γραφείο διαχείρισης υλικού. Το αρμόδιο γραφείο. Όχι μόνο δεν πήραμε σαφή απάντηση, αλλά ο υπεύθυνος του γραφείου, αιφνιδιασμένος και αμήχανος από την ερώτησή μας, αφού απαντούσε με μισόλογα του τύπου «δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να σας βοηθήσω», στο τέλος βιαστικός, πέταξε ένα «δεν έχω παραλάβει, δεν έχω να σας βοηθήσω κάτι…» και μας έκλεισε το τηλέφωνο!
Εμείς δεν υιοθετούμε καμία πληροφορία εάν δεν την διασταυρώσουμε. Επειδή όμως τα τελευταία 2-3 χρόνια, πάνω στις πλάτες του λαού, ερήμην και σε βάρος του, ξετυλίγεται ένα απίστευτο γαϊτανάκι συνωμοσίας, που οδηγεί στην διάλυση της χώρας και του έθνους των Ελλήνων, απευθυνόμαστε στον ίδιο τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδια.
Κύριε Υπουργέ, ζητούμε ευθείες απαντήσεις:
· Η πληροφορία έχει σχέση με την πραγματικότητα ή την διαψεύδετε;
· Περιμένετε κάποιο χτύπημα από εξωτερικό εχθρό σε βάρος της χώρας;
· Αναμένετε πόλεμο με εμπλοκή πολλών χωρών της Δύσης και Ανατολής και δεν το αποκαλύπτετε; Ήδη, βλέπουμε τι συντελείται στην Μέση Ανατολή, με επιθέσεις εναντίον Αμερικανικών πρεσβειών και με την δολοφονία Αμερικανού πρέσβη.
· Μήπως, τα σφαγιαστικά μέτρα των 11,6 δις ευρώ προκαλέσουν πείνα χειρότερη από το 1941-1944 και αυτοκτονίες πρωτοφανείς και λαμβάνετε τα μέτρα σας για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Επαναλαμβάνουμε ότι η εφημερίδα μας δεν υιοθετεί την πληροφορία. Ζητεί όμως από τα υπεύθυνα χείλη σας να μάθει την αλήθεια.
Στα παραπάνω, συμπληρώνουμε αυτό που λένε έγκυροι αναλυτές: Μερικές φορές, ευρείας κλίμακας πόλεμοι (βλέπε παγκόσμιοι πόλεμοι), επιλύουν οικονομικές κρίσεις και δημιουργούν προοπτικές για νέο ξεκίνημα…
Ένας μάλιστα εξ αυτών είπε: «Εάν σκοτώνονταν μαζικά 200.000 έως 300.000 Έλληνες πολίτες η Ελλάδα θα επέλυε αμέσως το οικονομικό της πρόβλημα»!
Όλα αυτά προκαλούν ανατριχίλα. Γι’ αυτό ζητούμε από τον κ. Δένδια να διαψεύσει επισήμως την πληροφορία, η οποία προήλθε μέσα από την ΓΑΔΑ.

Παρακάτω μεταφέρουμε τον διάλογο που είχαμε με το αρμόδιο στέλεχος της ΓΑΔΑ, στο γραφείο διαχείρισης υλικού. Θα διαπιστώσετε την αμηχανία και τον αιφνιδιασμό του από τις ερωτήσεις που του θέσαμε.

Πείτε μου σας παρακαλώ, έχουν παραγγελθεί από το εξωτερικό και έχουν φτάσει στη διαχείριση υλικού της ΓΑΔΑ τεράστιες ποσότητες σε μεγάλες σακούλες, που να χωρούν άνθρωποι;

–Δεν γνωρίζω κάτι!

Δεν μπορεί να μην γνωρίζετε. Ή «όχι» θα πείτε ή «ναι».

–Δεν μπορώ να σας διευκολύνω στο θέμα σας. Σας είπα…δεν γνωρίζω κάτι επί του θέματος. Εντάξει κύριε δημοσιογράφε;

Ο αρμόδιος της υπηρεσίας διαχείρισης υλικού, ετοιμάζεται να κλείσει το τηλέφωνο.

Μισό λεπτό, γιατί βιάζεστε να κλείσετε το τηλέφωνο;

–Δεν γνωρίζω επί του θεμ…τι να σας απαντήσω. Δεν έχω, δεν έχω… (πλήρης αμηχανία).

Υπάρχει κάποιος άλλος αρμόδιος στην υπηρεσία σας, με τον οποίο θα μπορούσα να μιλήσω; Έχω μια σοβαρή πληροφορία την οποία θέλω να διασταυρώσω. Εσείς με όσα μου απαντάτε δεν με βοηθάτε. Μου λέτε «δεν γνωρίζω κάτι», ενώ βρίσκεστε στο γραφείο όπου πρέπει να γνωρίζετε. Στη διαχείριση υλικού δεν είστε;

–Ναι, ακριβώς. Εδώ είναι η «διαχείριση υλικού».

Άρα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχετε παραλάβει ή όχι τις σακούλες. Εκτός και αν δεν θέλετε να μιλήσετε. Τότε αλλάζει το πράγμα.

–‘Όχι, όχι, δεν γνωρίζω κάτι. Ούτε έχω παραλάβει ούτε έχω να σας βοηθήσω σε κάτι…

Γι’ αυτό σας είπα, εάν υπάρχει κάποιος άλλος αξιωματικός. Υπεύθυνος του γραφείου διαχείρισης υλικού ποιος είναι;

–Να’ στε καλά.

Μισό λεπτό κύριε μου.

Να’ στε καλά, καλημέρα σας (ο αρμόδιος της ΓΑΔΑ έκλεισε το τηλέφωνο).

ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ: «Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς…»

Οι μετανάστες, ο Καρλ Μαρξ και η Αριστερά. Η ιδιωτική φιλανθρωπία σημαία των πολυπολιτισμικών νεοφιλελεύθερων πολιτικών



«Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς… Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον, γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δε θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα…»



Τάδε έφη Κάρλ Μάρξ και διακηρύξεις της Σοσιαλιστικούς διεθνούς. Τότε που ο Σοσιαλισμός δεν είχε μαγαριστεί από πολυπολιτισμικούς, ψευδεπίγραφους, ή εν συγχύσει τελούντες αριστερούς.

Οι οποίοι έχουν λησμονήσει ότι, η ελεημοσύνη και η φιλανθρωπία είναι υποπροϊόν των νεοφιλελεύθερων, πολυπολιτισμικών κοσμοθεωριών και δεν συνάδει με την πραγματική αριστερά. Η φιλανθρωπική προσέγγιση της παράνομης μετανάστευσης, φυσικά και δε λύνει το πρόβλημα της παγκόσμιας κατανομής του πλούτου.

Στην πραγματικότητα, κερδισμένη είναι η παγκοσμιοποίηση των αγορών ως μιας μηχανής του κιμά των εθνών και των λαών. Όπως και το τεράστιο κύκλωμα των δουλεμπόρων και των συνεργατών τους, που τουλάχιστον στη χώρα μας, εισπράττει ετησίως πάνω από 2 δισ. ευρώ, σε μαύρο χρήμα φυσικά. Και είναι τουλάχιστον φαιδρό να πιστεύει κανείς ότι η Ψωροκώσταινα θα λύσει το πρόβλημα του 1 δισ. ατόμων που σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, λιμοκτονούν πάνω στη γη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοκρατική Αριστερά, το ΚΚΕ και ορισμένοι φορείς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, σε αντίθεση με το Άρδην του Καραμπελιά, τους Τροτσκιστές της 4ης Διεθνούς, φαίνεται ότι πιστεύουν πως θα ριζοστικοποιήσουν, θα επηρεάσουν πολιτικά και ιδεολογικά τις μάζες των μουσουλμάνων μεταναστών, προς την κατεύθυνση της δικής τους αριστερής ιδεολογίας Κάνουν τεράστιο λάθος. Η μουσουλμανική θρησκεία είναι τόσο ισχυρή -και μπράβο της- που καμιά άλλη ιδεολογικοπολιτική θεώρηση δεν είναι σε θέση να την υπερκεράσει. Οι συγκεκριμένοι μετανάστες, σε αντίθεση με τους προερχόμενους από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, θα μεταβληθούν στους μεγαλύτερους πολέμιους της αριστεράς αύριο, όταν πληθύνουν, όταν νοιώσουν αρκούντως ισχυροί και αποκτήσουν τους φυσικούς τους ηγέτες. Όπως ακριβώς γίνεται στη Δυτική Θράκη όπου το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν μηδενική περίπου πολιτική παρουσία. Όπως γίνεται με τους Γάλους μουσουλμάνους μετανάστες τρίτης γενιάς. Όπως γίνεται παντού όπου υπάρχουν ανάλογα ιστορικά δεδομένα.

Σήμερα συνεχίζουν να εισβάλλουν καθημερινά 200-300 παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες από τον Έβρο και κατευθύνονται περίπου ανενόχλητοι στην Αθηναϊκή ζούγκλα. Η επερχόμενη ταχύτατα Βοσνιοποίηση- Λιβανοποίηση της χώρας, αποτελεί βίαιη ανατροπή της εθνολογικής της σύνθεσης, καταπάτηση των εργασιακών κατακτήσεων, προπομπό εμφύλιων συγκρούσεων, καταστροφών, φυλετικού μίσους, κλιμάκωσης του ρατσισμού, των δεξιών ανακλαστικών των «ιθαγενών» και ενδυνάμωση του «αυγού του φιδιού». Χαμένοι είναι η ιστορική συνέχεια της χώρας, αυτή η ίδια η ύπαρξή της, οι έλληνες και οι νόμιμοι αλλοδαποί εργαζόμενοι, αλλά και η αριστερή ιδεολογία και πολιτική της παρουσία. Κερδισμένοι οι διπλανοί μας Πασάδες και ο παγκόσμιος ιμπεριαλισμός, που σήμερα στοχεύει στην ισοπέδωση των εθνικών αναχωμάτων, χρησιμοποιώντας ως Δούρειους ίππους προκεχωρημένα φυλάκια απανταχού γης.

Οι νόμιμοι μετανάστες που εισέρχονται στη χώρα σε λογικά αριθμητικά μεγέθη και έχουν αφομοιωτικά χαρακτηριστικά, μέχρι τώρα εντάσσονται ομαλά στον κοινωνικό ιστό της χώρας και δεν αποτελούν μείζων πρόβλημα. Παρ’ όλα τα όποια προβλήματα, έχουν συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη και τη δημογραφική της ανόρθωση. Όμως, οι 200-300.000 υπεργεννητικοί, μη αφομοιώσιμοι μουσουλμάνοι μετανάστες που εισβάλλουν κάθε χρόνο μέσα από άθλια δουλεμπορικά κυκλώματα (υπό την αιγίδα του Τουρκικού κράτους και την ανοχή ή και συμμετοχή ημέτερων κυβερνητικών και μη-κυβερνητικών φορέων, «ανθρωπιστών» «οικονομιστών» και αφελών), είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να ενταχθεί ομαλά στη γερασμένη και υπογεννητική Ελλάδα. Το μέλλον της χώρας είναι πολύ ζοφερό, αν αυτή την κοινή λογική δεν την αντιληφθούν πρώτοι απ’ όλους εκείνοι που μπορούν να σκέφτονται πολιτικά : οι σωστοί-όχι οι ψευδεπίγραφοι- αριστεροί. Γι΄αυτό και ας σταματήσουν τα αστεία. Εκείνο που απαιτείται άμεσα, είναι το απόλυτο κλείσιμο των συνόρων με κάθε μέσο, η αναθεώρηση του Δουβλίνου ΙΙ, η δημιουργία κέντρων φιλοξενίας και η σύντομη επαναπροώθηση των παράνομων μεταναστών στις χώρες τους, η αμείλικτη πάταξη των δουλεμπορικών κυκλωμάτων και των συνεργατών τους, ο έλεγχος των Μ.Κ.Ο., η επιλεκτική υποδοχή και ασφάλιση αφομοιώσιμων μεταναστών, η χορήγηση πολιτικού ασύλου στους πραγματικούς και όχι στους δήθεν πολιτικούς πρόσφυγες.

Θόδωρος Κατσανέβας (καθηγητής στο ΠΑ.ΠΕΙ.)