Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Πογκρόμ λοιπόν;;; Ποιο πογκρόμ;


Ελάχιστα χρόνια πριν, στο θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στρατιές οι κόκκινοι και οι κουκουλοφόροι, έκαψαν ολάκερη Αθήνα προς "αναζήτηση του δικαίου..."
Μερικές μέρες πριν ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι κακοποιήθηκε με τρόπο που ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του δεν θα εύχονταν κανείς να δει στον εαυτό του, πολλώ δε μάλλον στο παιδί του, όμως άκρα του τάφου σιωπή επικρατεί στα γραφεία της Κουμουνδούρου.
Δεν μπορώ λοιπόν παρά σαν νοήμων άνθρωπος να αναρωτηθώ, δικαίως νομίζω:
Ποια αλήθεια η διαφορά τους ενός απο το άλλο παιδί;;;;
Μήπως επειδή το ένα παιδί δεν έχει μπαμπά τον τάδε και χρυσοχοεία στο Κολωνάκι;
Και πριν ορμήσουν κάποιοι πάνω μου να με κατασπαράξουν, παρακαλώ αποστομώστε με, το θέλω να με αποστομώσετε.
Δείξτε μου έστω μια δήλωση συμπάθειας στην οικογένεια της αδικοχαμένης Μυρτούς- γιατί αυτό το παιδί ακόμα κι αν ζήσει χαμένο θα είναι- που πιθανόν να μην την είδα εγώ και ίσως αναθεωρήσω.
Δυστυχώς, οι άνθρωποι που θέλουν μια Ελλάδα μια Ελλάδα με Αλβανούς συμμαθητές, Αφγανούς συναδέλφους, και Πακιστανούς γείτονες, οι άνθρωποι που ξεχνούν πως ανθρώπινο δικαίωμα δεν είναι μόνο η αξιοπρέπεια του λαθρομετανάστη αλλά και η ασφαλεια των γηγενών κατοίκων μιας χώρας, οι άνθρωποι που ποτέ δεν εβγαλαν μια λέξη για κανένα απο τα ειδεχθή εγκλήματα που έγιναν και γίνονται εις βάρος των Ελλήνων, και γενικά οι άνθρωποι που ξεχνούν πως κατά τον Καρλ Μαρξ:
" 1 Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.
2. Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.
2. Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία
3. Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου" όχι μόνο , για μια ακόμα φορά, δεν έφγαλαν άχνα, ούτε καν μια δήλωση συμπάθειας για την άτυχη οικογένεια, αλλά αντίθετα.
Ονομάτισαν πογκρόμ το πρώτο, μετά απο χρόνια, ξύπνημα της κυβέρνησης απο το εθνοκτόνο λήθαργο που είχε περιπέσει, και την κάθαρση απο περιοχές όπου το μόνο που επικρατούσε ήταν ο νόμος της ζούγκλας και τίποτα άλλο.
Μα αγαπητοί μου, αφήστε πια κατά μέρος τις υποκριτικές κορώνες...σώνει πια η υποκρισία.
Κανένα δικαίωμα κανενός δεν θίχτηκε με την νομιμότητα, αντίθετα οι άνθρωποι αυτοί θα έχουν ένα κρεβάτι κι ένα πιάτο φαΐ ως να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, κάτι που πολυ θα ήθελαν να το έχουν και οι εκατοντάδες άστεγοι Έλληνες..
Πογκρόμ λοιπόν;;; Ποιο πογκρόμ;
Για πιο πογκρόμ μου μιλάτε;;;;;;;;;; Σώνει πια, περίσεψε η υποκρισία, μπουχτίσαμε απο υποκρισία...
Κι αν τελικά τους θέλετε τόσο πολύ και τόσο κοντά σας, είναι απλό.
Πάρτε τους στα σπίτια σας.
Εμείς, χωρίς να έχουμε με κανένα το ελάχιστο προσωπικό, θέλουμε τους δρόμους μας πίσω για να περπατήσουμε ξανά ελεύθερα.
Νισάφι πια...