Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Τι σημαίνει φασισμός είπαμε;;;;;;;;;;



Βαρέθηκα, κουράστηκα, αγανάκτησα, αηδίασα κοντά τρία χρόνια τώρα να βρίσκομαι εγκλωβισμένη να επιλέξω ανάμεσα στο δίλημμα" ΦΑΣΙΜΌΣ Ή....ΦΑΣΙΣΜΌΣ;;;;;"
Ξέρασα πια με κείνη την πολυ-πιπιλισμένη καραμέλα "η Δημοκρατία θέλει θυσίες κι αγώνα"
Μα τι να πιπιλίσω πια, ξέφτισε εντελώς, δεν έχει άλλο.
Δεν υπάρχει επιλογή καμιά ανάμεσα απο τον φασισμό και τον "φασισμό" που βιώνω...που βιώνει ένα ολάκερο έθνος δηλαδή εδώ και μια τριετία και είναι απευθείας απόγονος της γενιάς των παιδιών της δημοκρατίας...πως λέμε τα παιδιά των λουλουδιών;
Διότι αγαπητοί μου ψευτοδημοκράτες, ανθέλληνες και νεοταξίτες, όσο κι αν προσπαθείτε να μας πείσετε για το αντίθετο, φασισμός δεν είναι μόνο τα τανκς.
Φασισμός είναι οι χιλιάδες αυτοκτονίες, χώρια οι μη καταγεγραμμένες και οι απόπειρες, λόγω οικονομικών  χρεών και κατάθλιψης που δημιούργησε η δημοκρατία σας...
-Αλήθεια αν είχαμε πόλεμο πόσο περισσότερα θα ήταν τα θύματα;-
Φασισμός είναι οι χιλιάδες επίσης απολύσεις και τα χιλιάδες κλειστά καταστήματα σε κάθε πόλη που θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο, κρανίου τόπο.
Φασισμός είναι να  σου καταπατούν την αξιοπρέπεια αναγκάζοντας σε περιμένεις στην ουρά για ένα πιάτο φαΐ.
Φασισμός είναι να βάζεις τρία τέταρτα νερού και ένα τέταρτο γάλα για να ξεγελάσεις την πείνα του παιδιού σου και τα δικά σου μαλάκα πολιτικέ να τρώνε με χρυσά κουτάλια.
Φασισμός είναι να μην μπορεί ο άρρωστος να πάρει τα φάρμακα του ενώ μάλιστα σας τα είχε πρωτοπληρώσει.
Φασισμός είναι να μην ξέρεις ποτέ τι μπορεί να σου ξημερώσει η επόμενη.
Φασισμός είναι να δουλεύεις μια ζωή για να φτιάξεις ένα σπίτι και τελευταία στιγμή να μην προλάβεις και να σου το πάρει η τράπεζα.
Φασισμός είναι να ξεπουλάνε τη χώρα σου και να μην έχεις το δικαίωμα να αντιδράσεις.
Φασισμός είναι να πληρώνει ο μεροκαματιάρης που δεν κατάφερε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του και όλοι εσείς να την βγάζετε πάντα στην αμάκα.
Φασισμός είναι  να μην έχουν τα παιδιά μέλλον κι ο ενήλικας μηδέ  σήμερα μηδέ και τώρα.
Φασισμός είναι τα έρημα σχολεία και τα κλειστά νοσοκομεία που μας αφήσατε γιατι έτσι σας διέταξαν οι νονοί της νέας τάξης πραγμάτων.
Φασισμός είναι οι χιλιάδες άστεγοι που αφήσατε.
Φασισμός είναι η βία, η φτώχεια η πείνα, ο φόβος κι η εξαθλίωση που  επιβάλλετε στην ζωή μου έχοντας επιπλέον το θράσος να  ισχυρίζεσαι ότι είμαστε συνυπεύθυνοι αφού "μαζί τα φάγαμε..."
Φασισμός είναι να μου συμπεριφέρεται το κράτος με μίσος και να έχει απο μένα την απαίτηση να του συμπεριφερθώ με αγάπη.
Φασισμός είναι  διάλυση κάθε κοινωνικού ιστού και η παντελής  έλλειψη δικαιοσύνης.
Τι σημαίνει φασισμός είπαμε;;;;;;;;;
Αν δεν καταλάβατε ακόμα μάλλον πρέπει να διαβάσετε ξανά τα παραπάνω και να προσθέστε και πολλά άλλα που ξέφυγαν της δικής μου προσοχής τούτη τη στιγμή.