Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

25 χρονών ο "ανήλικος" ο δράκος της Πάρου. Αλήθεια με ποιο μέσον τα κατάφερε;




Όταν συνελήφθη δήλωσε ότι είναι 23 χρονών; Μετά  άλλαξε γνώμη κι εγινε 19.
Αλήθεια, ποιοι ανθρωπιστές ήταν οι δασκάλοι του;
Και τι θα πούνε τώρα που πάει να φωτίσει λιγουλάκι η αλήθεια;
ΡΙΚΗ

Μια σημαντική εξέλιξη ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Πακιστανό που ξυλοκόπησε βάναυσα την 15χρονη Μυρτώ σε παραλία της Πάρου και κατέστρεψε τη ζωή της.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε εκ νέου στην Εισαγγελία της Σύρου για ψευδή ανωμοτί κατάθεση καθώς τις προηγούμενες ημέρες με εντολή εισαγγελέα έγινε εργαστηριακή εξέταση σύμφωνα με την οποία ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο νεαρός δεν είναι ανήλικος όπως υποστήριζε και γι αυτό μάλιστα είχε οδηγηθεί στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα,αλλά ενήλικος!πιθανόν δε να είναι πάνω από 23 ετών που είχε δηλώσει αρχικά!
Τα νέα ευρήματα πάντως δείχνουν ότι ο «δράκος» της Πάρου είναι σίγουρα πάνω από 21, και έτσι αναμένεται να οδηγηθεί σε φυλακές ενηλίκων σήμερα ή αύριο.
Σαφέστατα προκύπτει το ερώτημα:για ποιο λόγο αυτή η εξέταση δεν έγινε από την αρχή και το κτήνος της Πάρου αντιμετωπίστηκε σαν ανήλικος.
Επίσης πέρα από τις ευθύνες του δράστη για ψευδή κατάθεση στοιχείων,οι εισαγγελικές αρχές που δέχτηκαν τον ισχυρισμό του ενώ είχαν μπροστά τους ολόκληρο γαϊδούρι δεν πρέπει να ελεγχθούν;

Δικαίωμα θρησκευτικού σεβασμού: Ωρα μηδέν.

Δεν θα μείνω στην αηδιαστική ουσία του έργου...αφού κάποιοι τα ξεράσματα θέλουν να τα βλέπουν  σαν τέχνη, ας τα βλέπουν...
Θα μείνω μόνο στο δικαίωμα του θρησκευτικού σεβασμού που απαιτούν τα "παιδιά"  για ορισμένους και θα ρωτήσω:
Αλήθεια, αν κάποιος κατακαημένος τολμούσε να παρουσιάσει όλο ετούτο το έκτρωμα από την αντίθετη πλευρά, ξέρετε τώρα, τι θα γίνονταν άραγε;
Να σας πω εγώ:
Θα έβγαιναν πάλι εκείνοι, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι, και θα μιλούσαν για καταπάτηση θρησκευτικών δικαιωμάτων και ρατσιστικές συμπεριφορές σε αλλόθρησκους...
Κι αν δεν με πιστεύετε τολμήστε το αν σας βαστά....
ΡΙΚΗ




Στο Θέατρο «Χυτήριο» της Ιεράς Οδού ξανα-ανεβαίνει το βρωμερό αντιχριστιανικό έργο «Corpus Christi» (ελληνιστί= το Σώμα του Χριστού) σε σκηνοθεσία του Αλβανού ηθοποιού Λαέρτη Βασιλείου. Παίζουν 11 Έλληνες και 2 Αλβανοί ηθοποιοί και χορηγοί επικοινωνίας είναι οι αναρχοαριστεροί δημοσιογράφοι Στέλιος Κούλογλου (TVXS) και Σταύρος Θεοδωράκης (Protagon.gr). Συγγραφέας του «CorpusChristi» είναι ο 73χρονος Αμερικανός Terrence McNally, δεδηλωμένος κίναιδος, παντρεμένος με άνδρα (2010) και βραβευμένος με το «Βραβείο Ροκφέλλερ»!

Απολαύστε τώρα την υπόθεση του γραμμένου το 1997 θεατρικού έργου που ανεβαίνει και πάλι στο «Χυτήριο» (είχε κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου 2012, για 5 μόνο παραστάσεις, οπότε η Αστυνομία τους μπαγλάρωσε όλους στο Αυτόφωρο) και φρίξτε: Ο Χριστός και οι 12 Απόστολοι είναι παθητικοί ομοφυλόφιλοι και ζούν στο Τέξας, στην πόλη «Corpus Christi», από την οποία κατάγεται και ο Terrence McNally. Ψωνίζονται καθημερινώς στις αγυιές και στις πλατείες και ο Ιησούς παντρεύει με ομοφυλοφιλικό γάμο δύο Αποστόλους. Ο Χριστός είναι ερωτευμένος με τον Ιούδα, ο οποίος όμως τον προδίδει όταν ο Ιησούς βρίσκει άλλο τεκνό! Στην παράσταση παίζει και η Παναγία, την οποία ενσαρκώνει ένας άνδρας ηθοποιός και η οποία κάνει ακατονόμαστες πράξεις στην σκηνή, τις οποίες η Διεύθυνση του «Στόχου» δεν μού επιτρέπει να αναφέρω…

Το «Corpus Christi» πρωτοανέβηκε το 1997 στην Νέα Υόρκη και έκτοτε είναι το πιο αγαπημένο θεατρικό έργο όλων των Φεστιβάλ Κιναίδων και Λεσβιών απανταχού του κόσμου. Ακόμη και στην Αμερική, ο συγγραφέας Τέρενς Μακνάλυ δέχθηκε απειλές για την ζωή του από χριστιανικούς κύκλους. Τι δουλειά είχε να το ανεβάσει ο Αλβανός Λαέρτης Βασιλείου; Κι ας δούμε στο φινάλε, ποιος είναι αυτός ο ιδιαιτέρως ευεργετημένος από το Ελληνικό Κράτος, Λαέρτης Βασιλείου: Ήλθε στην Ελλάδα το 1991 ως Βορειοηπειρώτης και σύντομα προσελήφθη στο Εθνικό μας Θέατρο, όπου πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μπείς. Έχει παίξει σε δεκάδες σήριαλ του «Αντέννα», όπου τον μάζεψε ο Μηνάς Κυριακού, γιατί λυπήθηκε τον φτωχό Αλβανό… Ο ίδιος έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι αισθάνεται Αλβανός και ουχί Έλλην, αν και η μαμά του είναι Ελληνίδα κομμουνίστρια που κατέφυγε μετά τον Συμμοριτοπόλεμο στην Αλβανία του Χότζα για να δεί προκοπή! Εκεί παντρεύτηκε έναν αξιωματικό του Αλβανικού Στρατού και γέννησε τον Λαέρτη.


Σύμφωνα με καταγγελία του Μητροπολίτου Πειραιώς, Σεραφείμ Μεντζελόπουλου (Ιούνιος 2012), ο Λαέρτης Βασιλείου μισεί θανάσιμα την Ορθόδοξη Εκκλησία, αν και ο πρώην Μητροπολίτης Πειραιώς, Καλλίνικος, είχε προσλάβει ως νεωκόρο τον Αλβανό πατέρα του Ηλία Βασιλείου, για αρκετά χρόνια στον Άγιο Δημήτριο Πειραιώς!.

Αυτοί είναι οι Αλβανοί από το 1821 μέχρι σήμερα: Αγνώμονες, με φοβερό μίσος για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Υπενθυμίζουμε ότι η Ιερά Σύνοδος (προς τιμήν της) τον περασμένο Ιούνιο είχε καταδικάσει επισήμως το ανέβασμα του βρωμερού έργου και είχε καλέσει τους Χριστιανούς να μη πατήσουν το πόδι τους στο θέατρο «Χυτήριο»


Σουλτὰν Ἀχμὲτ Νταβούτογλου Χάν..








Τι μέρες κι αυτές;;
Χθές η φράου Μερκελ,σήμερα ο πολυχρονεμένος μας πασάς Νταβούτογλου Χαν…δόξα τω Θεώ,δόξασι..


Πάμε καλά σας λέω….μας αγαπούν πολύ κι έρχονται να μας δούν!



Η Φράου μας….κάτω από το πουκάμισο το λαχανί , η καρδιά της σβήνει κι επειδή το σφάλμα ήταν δικό της,ζήτησε καλοσύνη κι εμείς οι αχάριστοι -όπως μας είπε το focus και η Bild-ούτε μια ανθοδέσμη!!


Σήμερα, ο πασάς μας ήρθε να εξηγήσει στα καρντάσια του,ένα όνειρο που είδε αποβραδίς,… :

«i have a dream»….είπε κατασυγκινημένος στον Βαγγέλα…«ένα Αιγαίο ελεύθερο (!!!!!!!) ,ανοιχτό σε κάθε είδους συνεργασία"


Ότι θες,εμείς εδώ για σας ..πολυχρονεμένε μας! Ορθάνοιχτοι σε κάθε σας επιθυμία!

Ζήτα το από τον Βαγγέλα, που χτύπαγε προσοχές μπροστά σου και θα γίνει!
Πως την έλεγαν την εκπομπή παλιά;; «Πες το και θα γίνει» !
Αυτό ακριβώς..


Η Θράκη δική σας….!
Πριν καταλάβετε για τα καλά τι χαϊβάνια είμαστε, ζητούσατε το μισό Αιγαίο ,τώρα το ζητάτε ολόκληρο για πάσης φύσεως συνεργασίες..Οθωμανικές…ιεραποστολικές…καρεκλάτες…κτλ …μετά τι έχει σειρά;;


Οι κόρες μας στον οντά σας πασά μου,να σε μπουκώνουν με πιλάφια και να σου χορεύουν τσιφτετέλι Τούρκικο νι να ναϊ γιάβρουμ ;;

Αμέ! Why not?? ,που λέμε και στο χωριό…


Μιλάνε τα χανουμάκια;; Ποτές!!

Το μόνο που ζητάμε για το «ελεύθερο» Αιγαίο,έτσι για χάρη της διαπραγμάτευσης ρε καρντάσι,στα επόμενα 10 σήριαλ που θα μας πουλήσετε,να βάλετε και δύο δώρο!

Προσφορά καρντάσικη, που λέμε!

Αφερίμ εφέντη μ’…!!

Σεμέλη



Νταβούτογλου: Πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης και φιλίας




Προτού ξεκινήσουν οι συνομιλίες της τουρκικής διπλωματικής αντιπροσωπείας με την ηγεσία του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών ο Αχμέτ Νταβούτογλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. «Εμείς πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο ως θάλασσα φιλίας και συνεργασίας και να είναι πάντοτε ελεύθερο», υποστήριξε ο κ. Νταβούτογλου απευθυνόμενος στον κ. Μεϊμαράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε την άρση του casus belli της Τουρκίας προκειμένου να υπάρξει έμπρακτη θεσμική συνεργασία των κοινοβουλίων. Συγκεκριμένα σημείωσε ότι «όλα τα κόμματα και οι βουλευτές επιθυμούν να σχηματιστούν κοινοβουλευτικές ομάδες φιλίας, θέτουν όμως μια προϋπόθεση: να άρει η Τουρκία το casus belli στο Αιγαίο».

Πέραν αυτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο εθιμοτυπικός διάλογος κατά την είσοδο του κ. Νταβούτογλου στη Βουλή. Συγκεκριμένα, ο κ. Μεϊμαράκης έδωσε ένα καράβι μινιατούρα από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και ανέφερε «σας καλωσορίζω και πάλι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και σας προσφέρω ένα αναμνηστικό δώρο που απεικονίζει ένα καράβι που μπορεί να κινείται με ελευθερία στο Αιγαίο μας».

Ο κ. Νταβούτογλου έπιασε τον ελιγμό του κ. Μεϊμαράκη και ανταπέδωσε το «καρφί» στον πρόεδρο της Βουλής. «Σας ευχαριστώ για το δώρο με το συμβολικό νόημα. Εμείς πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο ως θάλασσα φιλίας και συνεργασίας να είναι πάντοτε ελεύθερο», είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας σύμφωνα με την μετάφραση που έγινε από άξιωματούχο της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, ο οποίος ανέλαβε τη διερμηνεία μεταξύ των κυρίων Μεϊμαράκη και Νταβούτογλου.

Ωστόσο, σύμφωνα με Τούρκους δημοσιογράφους που άκουσαν τη συνομιλία, ο κ. Νταβούτογλου δεν είπε «να είναι πάντοτε ελεύθερο το Αιγαίο». Κατά την άποψη των Τούρκων ρεπόρτερς, ο κ. Νταβούτογλου απάντησε στον πρόεδρο της ελληνικής Βουλής: «Εμείς πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης και φιλίας, ανοικτή για κάθε συνεργασία».

Για να λυθεί η παρεξήγηση που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μίνι… επεισόδιο, το υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε από τη ΝΕΤ την επίσημη καταγραφή των δηλώσεων των κυρίων Μεϊμαράκη και Νταβούτογλου ώστε να αποσαφηνιστεί το ακριβές περιεχόμενο των δηλώσεων του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας.
Συνομιλίες με τον Δ.Αβραμόπουλο

Στη συνέχεια ο κ. Νταβούτογλου μετέβη στο νεοκλασικό κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Μετά το τετ α τετ των δύο υπουργών Εξωτερικών θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες της ελληνικής με την τουρκική διπλωματική αντιπροσωπεία, ενώ για τη μία και μισή το μεσημέρι έχουν προγραμματιστεί δηλώσεις των κυρίων Αβραμόπουλου και Νταβούτογλου.

Αμέσως μετά, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα παραθέσει γεύμα εργασίας προς τιμήν του Τούρκου ομολόγου του.

Μήνυμα Ερντογάν μετέφερε στον Σαμαρά ο Νταβούτογλου

Συνοδευόμενος από την ελίτ της τουρκικής διπλωματίας ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου έφτασε στην Αθήνα για συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον ομόλογό του Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Το πρόγραμμα των συνομιλιών του κ. Νταβούτογλου ξεκίνησε με τη συνάντηση που είχε στις 10 το πρωί με τον κ. Σαμαρά και η οποία διήρκεσε 55 λεπτά. Στην ατζέντα των συνομιλιών βρισκόταν το θέμα της Συρίας -την ώρα που οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν την ανταλλαγή πυρών με τον συριακό στρατό- αλλά και το θέμα της λαθρομετανάστευσης, αφού η ελληνική κυβέρνηση αξιώνει από την Άγκυρα να εντατικοποιήσει τις προσπάθειές της για περιορισμό του κύματος των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα από τη γειτονική χώρα, είτε μέσω θαλάσσης είτε από τα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα.

Κυπριακό και ελληνοτουρκικά ετέθησαν επίσης στη συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον κ. Νταβούτογλου ο οποίος συνοδευόταν στο Μέγαρο Μαξίμου από κορυφαίους Τούρκους διπλωμάτες, μεταξύ των οποίων ο μόνιμος υφυπουργός Εξωτερικών Φεριντούν Σινιρλίογλου, επικεφαλής της τουρκικής διαπραγματευτικής ομάδας που μετέχει στις λεγόμενες διερευνητικές επαφές με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κ. Νταβούτογλου μετέφερε επίσης στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά τις χαιρετισμούς του Τ. Ερντογάν αλλά και τις ευχές του πρωθυπουργού της Τουρκίας για καλή επιτυχία στο έργο της κυβέρνησης.


ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Αυτό το ξέρω στάνταρ:
Αν πάω ενάντια στην συνείδηση μου, θα με συλλάβει ο οπλισμένος εαυτός μου...
.