Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗ......«Οδός των λαών της γης»


 

ΤΣΕ 7 ΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΣΗ ΓΗΣ ΚΤΥΠΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠ ΟΥΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΑΠ ΤΟ ΛΑΣΘΙ ΩΣ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ.



Η Κρήτη , λένε, είναι τόπος που γεννά κουζουλους ανθρώπους και κουζουλές ιδέες.

Μια τέτοια «κουζουλή» ιδέα λοιπον γέννησε το μυαλο μιας ομάδας Κρητικών που  οραματίστηκε την συναδέλφωση όλων των λαων της γης και θα παλέψει να την κάνει πραγματικότητα το Σάββατο , 7 Αυγούστου, μέσα απο μια εθελοντική, και μη κερδοσκοπική , το τονίζω αυτο, προσπάθεια, που θέλει να αποδείξει πόσα πολλά μπορεί να καταφέρουν οι άνθρωποι  ενωμένοι.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ένα αργό πεντοζάλη απο 200.000! και πλέον Κρήτες χορευτές, ενώ θα ακολουθούν στο χορό  η Ήπειρος, η Ρούμελη, ο Πόντος, η Ελλάδα ολόκληρη, καθώς και οι  ανά τον κόσμο  «Φίλοι της Κρήτης» μέσω των κατά τόπους σωματείων στην Ελλάδα και σε ολόκληρη τη γη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Κρήτη, ο «Πλανήτης Κρήτη», θα στείλει μηνύματα αγάπης και συναδέλφωσης σε όλους τους λαούς της γης καλώντας τους να χορέψουν και να γίνουν ΕΝΑ μαζί του. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί και θα κλείσει στις πρωτεύουσες των τεσσάρων νομών της Κρήτης, όπου  οι καλλιτέχνες θα ξεσηκώσουν ολόκληρο το πλανήτη με το τραγούδι τους και το χορό τους, προσελκύοντας και αξιοποιώντας το ενδιαφέρον των διεθνών ειδησεογραφικών καναλιών από τη μοναδική αυτή, σε πλανητικό επίπεδο, εκδήλωση

Τσ’ 7 τ ’ Αυγουστου λοιπόνη Κρήτη  θα είναι το επίκεντρο της γης.Ολόκληρη η ανθρωπότητα θα ξαναθυμηθεί τις δυνατότητες που έχει ο άνθρωπος όταν το θέλει και είναι ενωμένος, και θα γνωρίσει τη ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΠΡΕΠΙΑ» ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ και ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που  σήμερα  βάλετε απο παντου. 

 

 Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα προταθεί ο βασικός οδικός άξονας της Κρήτης να ονομαστεί «Οδός των λαών της γης» με παράλληλη πρόταση αναβάθμισής του, δεδομένου ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότερες εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται εκεί. Ακόμα, ο βασικός άξονας θα χωριστεί νοητά σε ίσα τμήματα, όσες και οι χώρες που ο ΟΗΕ αναγνωρίζει, όπου σε κάθε τμήμα αυτού θα δοθεί με αλφαβητική σειρά και το αντίστοιχο όνομα της χώρας και αντί για σύνορα ένα γλυπτό το οποίο θα απεικονίζει δύο ανθρώπους  αγκαλιασμένους να χορεύουν αργό πεντοζάλη με τα χαρακτηριστικά των χωρών που αντιπροσωπεύουν.

 Αν λοιπον το ερχόμενο Σάββατο σας βγάλει ο δρόμος σας προς την Κρήτη, ή ακόμα καλυτερα αν μπορείτε να τον κάνετε να σας βγάλει, ελάτε να ενωθείτε  κι εσείς στη ιδέα μας και να περάσουμε όλοι μαζί  το μνμ πως ο άνθρωπος μπορεί να κάνει πάρα πολλά όταν ειναι συναδελφωμένος με τον συνανθρωπο του

Ελατε.....ελάτε.....