Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Μπουμπούκος:“Άμα υπάρξει χειροδικία θα ζητήσω να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ”

" Ουαι υμιν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί οτι κλειετε την βασιλειαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων ημείς γαρ ουκ εισέρχεσθε ουδέ τους εισερχόμενους αφίετε εισελθείν--ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 23-
'Ωστε θα ζητήσεις να βγει εκτός νόμου η Χ.Α;΄Και με ποιο νόμο θα βγάλεις εκτός νόμου το νόμο;
Με τον νόμο-τρόπο που τα κάνετε όλα ως σήμερα νόμιμα κατά πως σας βόλευε;
 Α ρε μπουμπούκο πόσο εύκολα ξεχνάς κι εσύ κι οι όμοιοι σου...αντι να αναρωτηθείς για ποιο λόγο ο κόσμος επιλέγει το σκέτο φασισμό απο τον δικό σας, τάχα μου τάχα μου δημοκρατικό φασισμό, υψώνεις και τη φωνη;
Τάπας είσαι κακομοίρη...τάπας είσαι, ήσουν και θα είσαι...ούστττττττττττ
ΡΙΚΗ





Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γεωργιάδης, σε πρωινή σημερινή εκπομπή του MEGA, εξέφρασε φόβους πως η ΧΑ θα συνεχίσει να δημιουργεί προβλήματα στη Βουλή και εκτίμησε πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και χειροδικία.

Σε μια τέτοια περίπτωση δήλωσε πως ο ίδιος θα ζητήσει να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ. Εμείς σπεύσαμε να διαβάσουμε ολόκληρο το Σύνταγμα και πουθενά δεν βρήκαμε ότι μπορεί να τεθεί εκτός νόμου.... και προφανώς εκτός Κοινοβουλίου ένα κόμμα εκλεγμένο από το λαό, επειδή κάποιος ή κάποιοι από αυτό παρεκτρέπονται.

Το ήδη πολιτικά σάπιο κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, είναι το ίδιο που έχει θέσει τους κανόνες εισόδου στη Βουλή ενός κόμματος. Προφανώς οι εμπνευστές του δεν φαντάστηκαν ποτέ ότι μπορεί κάποια μέρα να έμπαινε στη Βουλή ένα κόμμα που θα στρεφόταν εναντίον του ίδιου του κλειστού κοινοβουλευτικού πολιτικού συστήματος εκ των έσω και να το προκαλεί και μάλιστα με εκφράσεις σαν κι αυτές των αγανακτισμένων. Η ΧΑ ανακάλυψε, όπως φαίνεται και νέα τρύπα του κράτους μέσα στην ίδια τη Βουλή.

Τώρα πλέον, δύο δρόμους έχει το κοινοβουλευτικό πολιτικό καθεστώς. Είτε θα δείξει τον ολιγαρχικό αυταρχισμό του, οπότε θα μετράει τον χρόνο μέχρι την κατάρρευσή του, είτε θα παραιτηθεί από τη νομή και την εξαθλίωση της κοινωνίας και θα ανοίξει επιτέλους τη δημοκρατία στο λαό.
Αν υπήρχε πραγματική δημοκρατία, δεν θα υπήρχε και το φαινόμενο της ΧΑ.