Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ο ξυλοδαρμός Στρατούλη: Το ΚΙΤΣ της προβοκάτσιας!!!


Η Είδηση: Στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, έξω από τη θύρα 11 τρεις άγνωστοι κτύπησαν τον Στρατούλη, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής!!!
Τα κόμματα καταδίκασαν την πράξη. Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει και καταδικάζει και αυτή την πράξη…
Η ιστορική εμπειρία, το θεατρικό σκηνικό του ξυλοδαρμού, αλλά και η αναγωγή της Χρυσής Αυγής σε «δαίμονα» κατά της «Δημοκρατίας», καθώς και το πολιτικό κλίμα που ετοιμάζουν για αιματηρές συγκρούσεις των «άκρων» (γύρω από αυτήν την ΑΠΑΤΗ), μας οδηγεί στο εξής πολιτικό συμπέρασμα: Ότι αυτός ο ξυλοδαρμός είναι μια χοντροκομμένη προβοκάτσια, έστω και αν έγινε, διότι πολλοί «ξυλοδαρμοί» εδώ στην Ελλάδα είναι μαϊμούδες.
Να θυμηθούμε μόνο τον ξυλοδαρμό μαϊμού του Πολυζωγόπουλου, ή το τελετουργικό θέαμα με το λοστό που κτύπησε τον Ευθυμίου…
Εδώ στην Ελλάδα το είδος αυτών των «ξυλοδαρμών» είναι ιδιαίτερα προσφιλές για το παρακράτος, τους πολιτικούς του και ιδιαίτερα για τις προπαγανδιστικές μήτρες του καθεστώτος (ΜΜΕ)…
Ο Ξυλοδαρμός, όμως, του Στρατούλη εμπλουτίζεται με ένα επιπλέον «στοιχείο»: Οι «εκτελεστές» δηλώνουν και διαλαλούν την πολιτική τους ταυτότητα!!!
Δηλαδή διαπράττουν το «έγκλημα» για να ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ πολιτικό ζήτημα, για να ρίξουν νερό στο μύλο στη στρατηγική εκείνη των κομμάτων που τοποθετεί τη Χρυσή Αυγή στη θέση του δαιμονοποιημένου ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ κατά του καθεστώτος. Να πυροδοτήσουν δηλαδή παραπέρα το συγκρουσιακό και διχαστικό κλίμα ανάμεσα σε μια εικονική αντίθεση: Χρυσή Αυγή από τη μια και το ΣΥΝΟΛΟ των πολιτικών δυνάμεων από την άλλη. Από τη μια ο επελαύνων νεοταξικός ΦΑΣΙΣΜΟΣ (το κυβερνητικό και κομματικό οικοδόμημά του) εναντίον του «φασισμού» της Χρυσής Αυγής (του παρωχημένου αυτού φασισμού, ο οποίος απλώς αποτελεί το χρήσιμο, παρακρατικό «εργαλείο» του νεοταξικού φασισμού).
Εδώ βρισκόμαστε μπροστά στην ίδια ΣΥΝΤΑΓΗ της κατασκευασμένης τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών, αυτή που είχε σαν πρώτη ύλη τις «ακροαριστερές» ποικιλίες και οργανώσεις.

Εδώ απλώς αλλάζει το χρώμα της κατασκευής: Από «ακροαριστερό» γίνεται «ακροδεξιό» και «φασιστικό» (Χρυσή Αυγή). Η μέθοδος, η λογική και οι στόχοι είναι οι ίδιοι: Να συσπειρώσουν το καταρρέων καθεστώς, αλλά και όλη την κοινωνία γύρω από τη νέα απειλή, τον παλιό ΦΑΣΙΣΜΟ.
Με πιο απλά λόγια: Να ΕΠΙΚΑΛΥΨΟΥΝ, να μεταθέσουν, αλλά και να ξεπλύνουν τη ΦΡΙΚΗ του υπαρκτού, ζωντανού φασισμού που ζούμε (το φασισμό της Νέας Τάξης και των πολιτικών τους ανδρεικέλων), με το νέο κατασκευασμένο «σκιάχτρο»: τη Χρυσή Αυγή (το παρακρατικό απομεινάρι μιας παρωχημένης φασιστικής μάσκας).
Σε αυτήν τη σκηνοθεσία εντάσσεται και ο «ξυλοδαρμός» του Στρατούλη. Μια σκηνοθεσία διάτρητη από όλες τις πλευρές και κακοστημένη. Μια σκηνοθεσία ανάλογη με την αισθητική του καταρρέοντος καθεστώτος: Την αισθητική του τρομοκρατικού ΚΙΤΣ…
Ο «ξυλοδαρμός» του Στρατούλη είναι ένας ακόμα κρίκος στη νεοταξική στρατηγική των αιματηρών και ΕΙΚΟΝΙΚΑ διχαστικών επεισοδίων που έχουν σχεδιάσει τα μαντρόσκυλα της Νέας Τάξης: Μυστικές υπηρεσίες και παρακράτος, με τα κόμματά τους και τις ομάδες κρούσης τους…
Υ.Γ. Μια σημειολογική λεπτομέρεια: Στο γήπεδο της ΑΕΚ (εκεί έγινε το επεισόδιο) την κυρίαρχη «εποπτεία» την έχουν οι οργανωμένοι χούλιγκαν της ομάδας.
Αυτοί οι χούλιγκαν καθοδηγούνται από τους σκληρούς «αντιεξουσιαστές» των Εξαρχείων και ΟΧΙ από τους χρυσαυγίτες…
Πήγαν, λοιπόν, εκεί χρυσαυγίτες και ξυλοφόρτωσαν τον Στρατούλη ανενόχλητοι και ασύλληπτοι!!!!!!

πηγή http://resaltomag.blogspot.gr/2012/12/blog-post_17.html