Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Μαρία Παπαπέτρος: ΤΟ «ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΩΝ ΣΤΑΡ» ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Η ζωή της θυμίζει Χολιγουντιανό σενάριο: γεννήθηκε στις Πατέλες του Ηρακλείου έφυγε πολύ μικρή με την οικογένεια της στην Αθήνα, τέλειωσε το Αμερικανικό γυμνάσιο στη Γερμανία κι αργά κάπως, γύρω στα είκοσι εφτά της, ανακαλύπτει το χάρισμά της. Μέχρι εκείνη την στιγμή όλοι οι άνθρωποι νόμιζε πως ήταν το ίδιο..

Εδώ και τριάντα χρόνια το Λος Άντζελες, - Νέα Υόρκη – Αθήνα, είναι για εκείνη ότι η διαδρομή με το λεωφορείο ενός καθημερινού ανθρώπου από το σπίτι του για την δουλειά του.

Η ίδια πάντως ισχυρίζεται ότι δεν είναι μέντιουμ, δεν έχει δηλαδή επαφές με πνεύματα, στην δουλειά της τουλάχιστον. Σε προσωπικό επίπεδο όμως επικοινωνεί με το πνεύμα του χαμένου γιου της.

Επαγγελματικά δέχεται μόνο τον τίτλο της ψυχοερευνήτριας που κατά εκείνη σημαίνει, ότι με την μέθοδο της ψυχομετρίας (ή Feeling όπως το ονομάζει), ερευνά τα κύματα που εκπέμπει η ψυχή και συλλαμβάνει όλες τις κρυμμένες της λεπτομέρειες.

Με την μέθοδο αυτή δούλεψε στο FBI, απέκτησε δική της εκπομπή στο CNN, συναλλάχθηκε με όλα τα μεγάλα ονόματα του αμερικανικού πολιτικού και καλλιτεχνικού στερεώματος - είπαμε, η ζωή της θυμίζει Χολιγουντιανό παραμύθι - και στην χώρα μας εκτός του ότι επίσης την συμβουλεύονται σε κάθε βήμα τους πολλοί μεγάλοι Έλληνες, προέβλεψε τον γάμο της Ρούλας Κορομηλά, την επικείμενη εγκυμοσύνη της, καθώς και τον γάμο επίσης του τραγουδιστή Τσαλίκη με την εκλεκτή της καρδιάς του κι έγινε μάλιστα κουμπάρα τους.

Ολ αυτά βέβαια ίσως να ήταν και προδιαγεγραμμένα, καθώς δυο αδελφές από την μεριά της μητέρας της ήταν αναγνωρισμένα μέντιουμ για την εποχή τους. Σμυρνιά στην καταγωγή από την μεριά του πατέρα της, παραδέχεται ότι οι Σμυρνιές έχουν μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη διαίσθηση, από την φύση τους.

Συνιστά πάντως ότι όλοι έχουν το χάρισμα της πρόβλεψης, όλοι μπορούμε να το αναπτύξουμε και να το εκμεταλλευτούμε για να αποφύγουμε τους επιτήδειους που δρουν εις βάρος μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: