Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ινδία: Μια απο τις χώρες των μεγάλων αντιθέσεων. Ινδικός γάμος υπερπαραγωγή στην Μύκονο: Κόστισε 1.000.000 ευρώ.-(φωτογραφίες+βίντεο)

Τι να πεις...πιθανόν έτσι να ειναι απο κατασκευής του ο κόσμος και να μην φτιάξει ποτε...
ΡΙΚΗ



500 καλεσμένοι, 5.000 σπασμένα πιάτα, 15 Ινδοί μάγειρες και εκατοντάδες στολισμένα γαϊδουράκια ήταν ο τελικός απολογισμός του γάμου του επιχειρηματία από το Ντουμπάι Σαγκάρ Σεγουακραμάνι και της Φάρα Μέχτα (κόρης ενός από τους ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου εκδοτικού συγκροτήματος της Ινδίας) που έλαβε χώρα στην Μύκονο.


Το αφάν γκατέ της καλής κοινωνίας της Ινδίας κατέφθασε τις τελευταίες τρεις μέρες στην Μύκονο, είτε με ιδιωτικό αεροπλάνο (οι περισσότεροι) είτε με τσάρτερ (οι υπόλοιποι), με στόχο να λάβει μέρος σε μια γαμήλια τελετή που θα τους έμενε αξέχαστη.




Πιστή στην ινδική παράδοση που θέλει τους γάμους να αποτελούν υπερ-παραγωγή, οι οικογένειες των δυο νεόνυμφων φρόντισαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.





Ξεκινώντας από το στολισμένο με γιρλάντες και λευκές ορχιδέες Nammos όπου έγινε το pre-wedding party. Και συνεχίζοντας με τα στολισμένα στα χρώματα της Ελλάδας (μπλέ και λευκό) γαϊδουράκια που έφερναν τους 500 συνολικά καλεσμένους στο χώρο της γαμήλιας τελευτής.




Το γαμήλιο party έλαβε χώρα στην παραλία Cavo Paradiso με τους 15 Ινδούς μάγειρες να έχουν ετοιμάσει ένα πραγματικά λουκούλλειο γεύμα και την Moet να ρέει άφθονη.


Όλα αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα που τονίζει επίσης το πόσο λαμπερή ήταν η νύφη, δίπλα στην οποία ήταν πάντα ένας σωματοφύλακας για να προστατεύει τα πανάκριβα μπριγιάν που φορούσε.


Καθώς επίσης και το χάιλάιτ της βραδιάς που δεν ήταν άλλο από την live εμφάνιση των αγαπημένων στο ελληνικό κοινό Gipsy Kings.


Συνολικά ο γάμος κράτησε 4 μέρες και κόστισε περίπου 1.000.000 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: