Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Ελλας το μεγαλείο σου:Αποφασίστηκε η άρση βουλευτικής ασυλίας του Μπαρμπαρούση

"Το αίτημα για την άρση της ασυλίας του Κ.Μπαρμπαρούση έφτασε στη βουλή σε χρόνο ρεκόρ, την ίδια ώρα που άπειρα ανάλογα αιτήματα έχουν πιάσει αράχνες σε διάφορα γραφεία εισαγγελέων."


Αχαχαχαααα!!! Λειτουργεί  επιτέλους το κοινοβούλιο! Αίρει την ασυλία των βουλευτών του!! Όχι όμως για αδικήματα διαφθοράς και μαύρου χρήματος... γι' αυτά δεν θυμάμαι ποτέ να άρθηκε η ασυλία κανενός ούτε και αυτού του Άκη Τζοχατζόπουλου που έπρεπε να βρεθεί εκτός βουλής για να μπορέσουν να βάλουν χέρι οι εισαγγελείς!!!
Τελικά μάλλον τώρα με την Χ. Α το σύστημα δειχνει να λειτουργεί ταχύτατα...εως αυτόματα μη πω...
Αααα ρεεε Ελλαδάρααααα!!!!!!!!
ΡΙΚΗ
 


Πριν από λίγο ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και όπως έγινε γνωστό υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ψήφισαν 218 βουλευτές, κατά ψήφισαν τρεις, παρών ένας και λευκό ένας.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής ζήτησε να αρθεί η ασυλία του χαρακτηρίζοντας αστεία όσα του καταλογίζουν, ενώ επεσήμανε ότι το κόμμα του κινείται στα όρια της νομιμότητας. Η άρση της ασυλίας του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας γίνεται μετά την εμφάνισή του σε λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου μαζί με μέλη της Χρυσής Αυγής όπου έκαναν ελέγχους σε μικροπωλητές. Από ην πλευρά της η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει ότι:

- το αίτημα για την άρση της ασυλίας του Κ.Μπαρμπαρούση έφτασε στη βουλή σε χρόνο ρεκόρ, την ίδια ώρα που όπως υποστηρίζουν άπειρα ανάλογα αιτήματα έχουν πιάσει αράχνες σε διάφορα γραφεία εισαγγελέων.

- την ερχόμενη εβδομάδα έρχονται στην Ολομέλεια της βουλής τα αιτήματα για άρση ασυλίας άλλων τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

- στην ίδια ψηφοφορία σήμερα η βουλή απεφάνθη ότι δεν αίρεται η ασυλία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκου.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: