Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Ἐκκινήθης;; Γιατί ἐκκινήθης;;Συγνώμη…δεν βρήκα τωρινή φωτογραφία για την αυριανή απαγόρευση συγκεντρώσεων για να πλαισιώσω το κείμενο και έβαλα μία από το 1967..

Δεν βαριέσαι,το ίδιο είναι..την δουλειά της την κάνει θαυμάσια!Προσοχή προσοχή λοιπόν αύριο,όσοι θα παραβρεθείτε στις πορείες διαμαρτυρίας!

Ένας ένας πουλάκια μου,γιατί πάνω από τρείς,θα δείτε τι εστί βερίκοκο στην ΓΑΔΑ !!

Να θυμάστε…Δεν σας απαγορευούν αν είστε στο Σύνταγμα…να πάτε σας απαγορεύουν!

Τις λεπτομέρειες τις κανονίσαμε;; Την ανθοδέσμη;;

Ποιός θα δώσει την ανθοδέσμη ρε παιδιά στο αεροδρόμιο,με την καρτούλα στα Γερμανικά :

«καλώς ήλθατε ωραία μας κυρία» ;;

Τι εννοείς ο Κουβέλης;; Πλάκα κάνεις!!

Στον αριστερό Κουβέλη οφείλουμε που αύριο δεν κηρύχθηκε στρατιωτικός νόμος….θα τον βάλετε να κουβαλάει και τα λουλούδια;;

Ελεος ρε παιδιά! Γαϊδουριά!!

(Να θυμηθώ να του στείλω την διεύθυνση ενός πολύ καλού πνευματικού,για να εξομολογηθεί!…Θα το έχει ανάγκη μετά…)

Το κόκκινο χαλί,αποφασίστηκε ;;,..θα το κάνει ο Τζήμερος τελικά;;

Την Σβάστικα στην Ακρόπολη,την προσέχει κάποιος αυτή τη φορά ή θα μας κάνει καμμιά πλάκα πάλι ο Γλέζος και θα ξεφτιλιστούμε;;

Ουφφφ…άντε να κλείσω μάτι εγώ απόψε με τέτοια αγωνία!!Σεμέλη.Σοκάρει η απαγόρευση διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας

Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής γνωστοποίησε πως απαγορεύονται όλες οι διαδηλώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας για την αυριανή ημέρα λόγω της επίσκεψης Μέρκελ:«Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους:

Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) – Ακαδημίας – δεξιά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών»

Δεν υπάρχουν σχόλια: