Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Εὐτυχῶς! Τώρα θὰ βιάσῃ ἐλεύθερα κάθε 11χρονη!Νά πιάσω τήν χαντζάρα καί νά ἀρχίσω νά κόβω κεφάλια;
Μήπως τό αὐτόματο;
Ἤ μήπως νά ξεκινήσω πρώτη ἐγώ τήν ἐκκαθάρισιν;
Δὲν μοῦ πηγαίνουν τὰ αἵματα… Καὶ δὲν μοῦ ἀρέσουν! Καὶ δὲν τὰ θέλω…
Ἀλλὰ αὐτὸ πιά… Δὲν περιγράφεται!

Το παραπάνω σχόλιο δεν είναι δικό μου, είναι όμως σαν να είναι δικό μου... με αντιπροσωπεύει τόσο πολύ που είναι σαν να το έχω γράψει εγώ, γι' αυτό και δεν μπαίνω στον κόπο να το αλλάξω.
Ωστόσο θα ρωτήσω για χιλιοστή φορά:
Πως που να πάρει η ευχή να πάρει μετράνε το ανθρώπινο δικαίωμα;
Κι αν στα δικά τους τα παιδιά συνέβαινε κάτι παρόμοιο με τον ίδιο τρόπο που φέρονται για τα ξένα θα συνέχιζαν να φέρονται;
Σε τι μ@@@@@@@@κρατος ζούμε τη τύχη μου τη χορεύτρια μέσα;;;;;;;;;;;;
ΡΙΚΗ
Ἔ μᾶ πῆγε νὰ βιάσῃ τὸ 11χρονο κοριτσάκι στὸν Ῥόδο, ἐ μᾶς τὸν ἐπιβραβεύουν κι ἀπὸ ἐπάνω!
Τέτοιοι γίναμε; Μήπως καλά νά πάθουμε
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ… ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 11ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! ΕΙΔΑΤΕ… ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
Eλεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης συναναναστροφής και επικοινωνίας του με την 11χρονη κάτοικο Ρόδου, αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα, ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας, που κατηγορείται για απόπειρα ασέλγειας στην ανήλικη και για απόπειρα βιασμού της.
Ο 17χρονος, όπως έγραψε χθες η “δ”, επιχείρησε να έχει ερωτική επαφή με μια 11χρονη Ροδίτισσα με τη χρήση βίας.
Την 1η Ιουλίου 2012 και περί ώραν 17.00 συγκεκριμένα ο δράστης φέρεται να οδήγησε το θύμα σε ερημική τοποθεσία με καλαμιές πλησίον του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία “Aquarius” και ασκώντας σωματική βία, να προσπάθησε ανεπιτυχώς, καθόσον τον αντιλήφθησαν οι γονείς της ανήλικης, να έλθει σε επαφή μαζί της.
Ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και περί ώραν 18.00 παρουσιάστηκε αυθορμήτως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, συνελήφθη και παραδόθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Φαληρακίου.
Η 11χρονη βρισκόταν, όπως έγινε γνωστό, στην πίσω πισίνα του καταστήματος. Ο δράστης έπαιζε μόνος του με μια μπάλα. Την πέταξε στην πισίνα και μετά την ανέλαβε. Αρχισε να παίζει με έναν φίλο του και κάλεσε την ανήλικη να παίξει μαζί τους. Η ίδια αρνήθηκε αρχικώς αλλά μετά, όταν συνέχισε να την προσκαλεί, τον πλησίασε για να τον ρωτήσει τι ήθελε. Την πήρε τότε από το χέρι, την τράβηξε στο ερημικό σημείο και της έβγαλε το μαγιό. Η ίδια αντιστάθηκε και το ανέβαζε αλλά ο 17χρονος συνέχιζε να της το κατεβάζει. Εβγαλε και το δικό του και η ανήλικη αντιστάθηκε στην προσπάθειά του να την αναγκάσει σε επαφή.
Τους εντόπισε η μητέρα της που τον χαστούκισε και πήρε την ανήλικη μακριά του. Ο 17χρονος εξαφανίστηκε.
Εξεταζόμενος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται υποστηρίζοντας ότι δεν ήξερε την ηλικία της. Υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε ήταν να την φιλήσει.
Ενώπιον του κ. Ανακριτή ο 17χρονος υποστήριξε ότι φλέρταρε με την ανήλικη την οποία συναντούσε συχνά στο χώρο εργασίας του στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη. Την συνάντησε τυχαία, όπως είπε, στην πισίνα και ισχυρίστηκε ότι του είχε πεί ότι ήταν 15 ετών και δεν γνώριζε ότι ήταν μικρότερη. Υποστήριξε επιπλέον ότι η ανήλικη του ζήτησε να απομακρυνθούν από την πισίνα για να μην την βλέπουν οι γονείς της και ότι φιλήθηκαν με τη συναίνεσή της αρνούμενος ότι επεδίωξε να την βιάσει.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρέστη ο δικηγόρος κ. Σταύρος Παναγιωτακόπουλος. (ΠΗΓΉ)
Ἐλεύθερος λοιπόν; Γιατί; Γιά νά βιάσῃ κάθε 12χρονο κοριτσάκι; Δῆλα δή τοῦ λέμε πώς καλῶς ἔκανε;
Τί σκατά κράτος πορνεῖο εἶναι αὐτό; Τί σκατά δικαιοσύνη εἶναι αὐτή;
Ἔτσι δέν ἔκαναν καί μέ τόν Καντάρη;
Τί περιμένουν δῆλα δή;
Νά καταστρέψῃ ἐν τελῶς τίς ζωές τῶν παιδιῶν μας; Αὐτό θέλουν; Καί γιατί τότε τούς πληρώνουμε; Δέν μποροῦμε μόνοι μας νά ἐφαρμόσουμε τό δίκαιον;
Ἄει στὸν ἀγύριστο προσκυνημένοι!
Φιλονόη.

Υ.Γ. 1.Ἐγὼ πάντως ἐὰν δῶ κάτι τέτοιο, δὲν ἐμπιστεύομαι καμμίαν δικαιοσύνη! Ξέρω μόνη μου καὶ τὸ δίκαιον καὶ τὸ ἠθικόν! Καὶ θὰ τὸ ἐφαρμόσω!
Υ.Γ.2. Οἱ δικαστές ἔχουν κόρες; Πῶς θά τούς φαινόταν ἐάν τά δικά τους κορίτσια ἦταν στήν θέσιν αὐτοῦ τοῦ παιδοῦ; Μήπως νά τό μάθουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: