Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Άρχισαν τα..όργανα.
Μειμαράκης: Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων! Της δημοκρατικής βεβαίως βεβαίως...
Βουλγαράκης: Ο κύριος του "ότι ειναι νόμιμο είναι και ηθικό"
Να χαίρεται ο ελληνικός λαός τους σωτήρες του κι αυτούς που ψήφισε για να τον βγάλουν απ την κρίση......
Καμαρωστε αυτά τα ανθρωπινα μπάζα με κουστούμια! Άπληστα παράσιτα που μεσα σε λιγα χρόνια ρήμαξαν μια ολόκληρη χώρα!
Και μετά αναρωτιούνται γιατί μπήκε η Χ.Α στην Βουλή... με τόση σαπίλα αφού δεν μπήκε ο διάολος μάλλον πρέπει να είμαστε τυχεροί.
Αλλα μην μασάτε, έχει πολλάααααααααααααα σκατά ακόμα μέσα το καλάθι.

ΡΙΚΗ
Καταθέσεις στο ΣΔΟΕ εμπλέκουν Μεϊμαράκη, Λιάπη, Βουλγαράκη, σε ξέπλυμα 10 δισ. ευρώ

Κατάθεση-φωτιά του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα Real News, εμπλέκει σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους δύο κορυφαίους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, τον Μιχάλη Λιάπη και τον Γιώργο Βουλγαράκη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τρεις πολιτικοί φέρονται να συμμετείχαν την περίοδο 2005-2008 σε αγοραπωλησίες σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής, τις οποίες αγορές χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για να καλύψουν μαύρο χρήμα που υπολογίζεται στα 10,2 δισ ευρώ.

Οι αγορές, σύμφωνα με τις καταθέσεις, γίνονταν μέσα από εταιρία real estate του ομίλου του Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος είναι κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και είχε ως σκοπό να κλέβει το δημόσιο και το κυριότερο να ξεπλένει χρήματα πολιτικών και ιδιαίτερα κάποιον πρώην υπουργών, των οποίων τα υπουργεία προέβαιναν σε κρατικές προμήθειες.

Σύμφωνα με άλλη κατάθεση, του Γιώργου Ζωγραφάκη , ο οποίος είναι πρώην συνεταίρος του Ιωάννη Καρούζου, οι υπουργοί έδιναν τα χρήματα από μίζεςστους νομίμους εκπροσώπους του ομίλου και εκείνοι αναλάμβαναν το ξέπλυμα και στη συνέχεια την αποστολή των χρημάτων στο εξωτερικό με προσωρινό προορισμό γειτονική χώρα.

Όταν ο χορός των εκατομμυρίων ολοκληρώθηκε, σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις και τις μηνυτήριες αναφορές, οι εμπλεκόμενοι αποφάσισαν να οδηγήσουν την εταιρία του ομίλου Καρούζου σε πτώχευση για να σβήσουν τα ίχνη τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: