Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Πού σφάλλει ο Παναγούλης, ότι "ο λαός θα τους λιντσάρει";

Στο χωριό μου λένε ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...μόνο που τώρα οι σωτήρες παραμυγιάστηκαν,   κι αυτό είναι μια ακόμα απόδειξη ότι φοράν παρωπίδες στα μάτια και τα αυτιά τους είναι προσεκτικά βουλωμένα για να ακούν και να βλέπουν μόνο κατά κει που τους βολεύει.
Γιατί αν τα μάτια και τα αυτιά τους ήταν ανοιχτά θα ήξεραν πολύ καλά πως ο βουλευτής του Σύριζα δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να μεταφέρει αυτά που φωνάζει κι αυτά που θέλει ο λαός πάντα για τους προδότες...
Έτσι τα έκαναν απάνω τους  από τρόμο ενώ κατά βάθος ξέρουν ότι η δημοκρατία και η φιλολαϊκή κυβέρνηση δεν έχει ανάγκη ούτε από κιγκλιδώματα ούτε από χιλιάδες αστυνομικών για να την προστατεύει.
Προστάτης της δημοκρατίας και της φιλολαϊκής κυβέρνησης κύριοι είναι  η αγάπη του λαού κι εσείς όλοι απέχετε μακρών τούτων κι ο κ. Παναγούλης δεν έκανε τίποτα παραπάνω απο το να σας ενημερώσει...να σας προειδοποιήσει...
Δεν τον ακούσατε; Δεν πειράζει, κακό της κεφαλής σας κάνετε.
Αφού δεν θυμάστε λοιπόν ότι ουδείς ουκ αεί άρχει, υπομονή... υπομονή και πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
ΡΙΚΗ 



Όσοι ψήφισαν το νέο Μνημόνιο θανάτου της χώρας και του λαού διέπραξαν ενσυνείδητα το πολιτικό έγκλημά τους. Δεν έχουν καμία δικαιολογία, διότι γνώριζαν συγκεκριμένα, αδιαμφισβήτητα γεγονότα:
1. Το χρέος της χώρας στις 11/11/2011 όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του Πρωθυπουργού ο διορισμένος Λουκάς Παπαδήμος, ήταν στο 162% του ΑΕΠ...

2. Σήμερα, το χρέος της χώρας είναι στο 180% του ΑΕΠ, παρά το «κούρεμα» που υπέστη τον περασμένο Φεβρουάριο και τα μνημόνια εξαθλίωσης που επιβλήθηκαν στον ελληνικό λαό!
3. Πέρσι, όταν αναλάμβανε τα καθήκοντά του ως Πρωθυπουργός, ο διορισμένος Παπαδήμος, η ανεργία ήταν στο 17,8%. Σήμερα, η ανεργία βρίσκεται στο 25,4%. Μέσα σε ένα χρόνο δηλαδή, αυξήθηκε κατά 45% , ενώ απ' όταν ξεκίνησε η κρίση (2010) η ανεργία διπλασιάστηκε. Βρισκόταν στο 13% και ήδη σήμερα άγγιξε το 26% ενώ τα μέτρα του νέου Μνημονίου, όπως λένε έγκυροι οικονομικοί αναλυτές, θα εκτοξεύσουν την ανεργία στο 35%!!!

Όλα αυτά τα νούμερα τα γνώριζαν οι 153 βουλευτές όταν ψήφιζαν το νέο Μνημόνιο. Είχαν τους αριθμούς μπροστά τους. Γνώριζαν καλά ότι τα νέα μέτρα, όχι ανάπτυξη δεν θα φέρουν αλλά το χρέος θα το εκτινάξουν στα ύψη, παρά τις νέες δραματικές περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα. Ήδη σε 1-2 χρόνια το χρέος θα βρεθεί στο 180% του ΑΕΠ!
Με λίγα λόγια, ο Σαμαράς και όσοι ψήφισαν τα μέτρα, στραγγάλισαν εν ψυχρώ την χώρα και τον λαό.

Μήπως λοιπόν ο Στάθης Παναγούλης, όταν από βήματος της βουλής μιλούσε για τον λαό που είναι έτοιμος να λιντσάρει όσους βουλευτές ψήφισαν το νέο Μνημόνιο, δεν έκανε τίποτε άλλο από το να διερμηνεύει τις αυθόρμητες αντιδράσεις ενός εν ψυχρώ καταδικασμένου κόσμου, από τους πολιτικούς του ταγούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: