Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

Ετοιμάζονται να φορέσουν καινούργια προβιά οι παλιοι λύκοι...ποιος θα βρεθεί άραγε να βρέξει μια σανίδα;


Μετά το πλήρες ξεπούλημα σχεδιάζουν νέο πολιτικό σκηνικό

Προχτές κάναμε πλάκα με το δημοσίευμα των "Επικαίρων" για νέο κόμμα από το Σαμαρά γράφοντας ότι φτιάχνει τον... Πολιτικό Χειμώνα!

Βλέπουμε όμως δυο μέρες μετά το "Πάρον" να γράφει για το ίδιο θέμα ότι:"Εκδοτικά συγκροτήματα,ντόπια και ξένα συμφέροντα στήνουν νέο σκηνικό υπό τον Σαμαρά"!
Μιλάει για ένα ευρωπαϊκό κόμμα στο οποίο θα συνυπάρχουν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και θα είναι το αντίπαλο δέος στο ΣΥΡΙΖΑ και το οποίο βέβαια θα στηθεί αφού φέρουν σε πέρας την εργολαβία ξεπουλήματος της χώρας και του λαού της.

Συμπληρωματικά στα παραπάνω έρχεται η δήλωση Λοβέρδου στη Realnews: "Η χώρα χρειάζεται ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα χωρίς καθυστέρηση".

Οτι το κατεστημένο που κυβερνάει στα 38 χρόνια της Μεταπολίτευσης όχι μόνο τα σκάτωσε αλλά έφαγε και το καταπέτασμα είναι παγκοίνως γνωστό.Το ότι θέλουν όμως και τώρα μετά απ' όσα εγκληματικά έχουν διαπράξει σε βάρος του λαού να τον κοροϊδέψουν και πάλι φορώντας την ευρωπαϊκή τους μάσκα είναι εξωφρενικό και μόνο σαν ιδέα.

Επειδή οι ίδιοι κατά πως φαίνεται δεν έχουν ΤΣΙΠΑ κι επειδή ούτε η τσιμπίδα της δικαιοσύνης πρόκειται να λειτουργήσει,μια βρεγμένη σανίδα θα ήταν η ενδεδειγμένη λύση μπας και καταλάβουν τι εστί βερίκοκο!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: