Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

25 χρονών ο "ανήλικος" ο δράκος της Πάρου. Αλήθεια με ποιο μέσον τα κατάφερε;




Όταν συνελήφθη δήλωσε ότι είναι 23 χρονών; Μετά  άλλαξε γνώμη κι εγινε 19.
Αλήθεια, ποιοι ανθρωπιστές ήταν οι δασκάλοι του;
Και τι θα πούνε τώρα που πάει να φωτίσει λιγουλάκι η αλήθεια;
ΡΙΚΗ

Μια σημαντική εξέλιξη ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Πακιστανό που ξυλοκόπησε βάναυσα την 15χρονη Μυρτώ σε παραλία της Πάρου και κατέστρεψε τη ζωή της.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε εκ νέου στην Εισαγγελία της Σύρου για ψευδή ανωμοτί κατάθεση καθώς τις προηγούμενες ημέρες με εντολή εισαγγελέα έγινε εργαστηριακή εξέταση σύμφωνα με την οποία ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο νεαρός δεν είναι ανήλικος όπως υποστήριζε και γι αυτό μάλιστα είχε οδηγηθεί στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα,αλλά ενήλικος!πιθανόν δε να είναι πάνω από 23 ετών που είχε δηλώσει αρχικά!
Τα νέα ευρήματα πάντως δείχνουν ότι ο «δράκος» της Πάρου είναι σίγουρα πάνω από 21, και έτσι αναμένεται να οδηγηθεί σε φυλακές ενηλίκων σήμερα ή αύριο.
Σαφέστατα προκύπτει το ερώτημα:για ποιο λόγο αυτή η εξέταση δεν έγινε από την αρχή και το κτήνος της Πάρου αντιμετωπίστηκε σαν ανήλικος.
Επίσης πέρα από τις ευθύνες του δράστη για ψευδή κατάθεση στοιχείων,οι εισαγγελικές αρχές που δέχτηκαν τον ισχυρισμό του ενώ είχαν μπροστά τους ολόκληρο γαϊδούρι δεν πρέπει να ελεγχθούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: